Blir så JÄVLA förbannad!



Blir så förbannad så att det inte är sant! Satt nyss och kollade på uppdrag granskning " Andra våldtäkten" som avsnittet hette. Där får man höra om hur ne 14 årig tjej blir våldtagen av hennes klasskamrat, men ingen tror på flickan och han nekar men efte rnågra veckor erkänner han allt. Men det är TJEJEN som får ALLA emot sig även sina EGNA vänner vänder henne ryggen. Han får allt stöt som flickan skulle ha fått. Och inte nog med det samma kväll som dom hade skolavslutning så kommer den andra våldtäkten på en annan tjej som från börjar inte trodde han hadde gjort det , men där kom sanningen fram, hon vart utsatt hon med. Och nu blir dom två tjejerna trakaserade, mobbade, hotade på internet, skolan m,m. Ena tjejen har även flyttat bort från allt detta.

Hur FAN kan man inte vela tro på en tjej som gör an anmälan om våldtäkt, att det finns folk som än idag inte tror på att han har gjort det? Ohhhoo....Har nte så mycket ord mer än att jag tycker synd om tjejerna, och jag hoppas att dom kommer kunna leva ett bra liv.

Här har ni klippet ifall ni vill se


http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning


Lämmna din åsikt,tanke eller liknande ♥
Postat av: Gabriella

SV: Haha kan tänka mig det=) Javisst är det. Haha nä inte egntligen, hade bara gått så mkt pengar denna månad så behövde spara lite för hyran innan lönen kom. Skönt med löningsdag nu=) Några planer för helgen? Usch och fy alltså, har oxå läst om det där ovan. Vidrigt. Att man inte kan ta på allvar, granska, jag ryser.

2010-03-26 @ 00:49:56
URL: http://elephantzoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0