Tja snyggingar!

Sitter hära med Emelie i teleboba och snackar massa skit. Har varit på praktiken idag, gick bra påskpysslade och fick två gulliga kort! Sen va ja lite med mamma, hade lite och fixa. I morgon är det halvdag, sen är det LOV SKÖNT om ni får fråga mig, änu skönare att man blir alone at home! Men nu ska jag snacka skit med min stumpa som sitter så snällt i teleboban och är tyst,
puss på rumpan!


Skin skin som den sol du e



Godmorgon på er, kollade ut genom fönstret och kolla termometerna 18 grader ? Ska man tro på detta? Våren kanse är hära nu..hoppas i alla falll! Ingen skola för mig har för ont i magen för det, men nu ska ja kolla på tv lite hörs senare.


Next sängen

Sitter och snackar med Didan på msn, eller snarare har gjort det ett tag. Länge sen man pratade med min lilla prins. I mina högtalare har Jason Derulo spelats HELA kvällen!



Men nu ska jag faktist ta och lägga mig i min mysiga säng och kolla på någon film, skola i morgon ju. Höres i morgon godnatt & sov gott!

KÄRLEK & RESPEKT GÅR IKVÄLL TILL DIDAN!


Grattis didan

GRATTIS PÅ DIN DAG PRINSEN!

Grattis sweetie på din 19-års dag, hoppas den blir underbar. Och att middagen vi ska ta blir det också!


Rabih och Eddi = REBOUND


Rabíh & Eddi från idol 2009 har ni tillammans skapat Rebound och deras första singel släpps den 26 April, kul faktist längtar efter att få höra hur den låter, tycker ju om både Rabih och Eddi! Nyfiken faktist :D


Hittade en cover på Whatcha Say


Synd

Direkt när jag får höra det blir jag förbannad , men efter ett tag så mår jag bara bra att jag inte gör någonting åt det. Synd att du inte bara ser att det är dig felet är hos, not me!


Studiedag

Haft studiedag idag, sov ända till 12 idag skönt! Käkade nyss och nu sitter jag hära. Ska försöka ha ork till att plugga sen fixa mina naglar


Jason derulo

En kille som jag bara älskar, hans RÖST är så fin.




Lite bilder kan kanse liva upp bloggen


Anna och Musse

Anna



En bild säger mer än 1000 ord

Min lilla tjejkusin som kom i för några dagar sen, sööt!

MEMORIES


You are disturbed, just a shame that you do not see it

Badade nyss skönt faktist, sitter hära och kollar igenom bilder från igår när jag va hos min moster och sen senare på kvällen. Tänkte att ni skulle få se min otroligt söta kusin. Ska chilla hära bara, helgen kanse inte vart exakt som planerad men har i alla fall varit med min syster ifrån fredags morse faktist tills idag runt 3 kul länge sen vi chill krökade och tog det lungt och snackade en massa skit.


Kusinen Sebastian & Jag

Min lilla skruttunge!

Panna & Sebbe

Bebis

Sötnosen min


Hemma hos syster

Sitter nu hemma hos syster med massa tända ljus myspys! Va hemma hos moster idag, mysiogt min lilla plutt till ksuin har blivit JÄTTE stor, ni ska få se bilder i morgon. Men nu blir det en chill kväll med dricka, syster och Musse. Sen får vi se vad som händer under kvällen..


Next Sätra


Godmorgon på er, sitter nu och lyssnar på musik och syrran ligger i sängen ska hoppa på henne snart så att hon går upp. Igår va vi i stan med Ferre o hans kusin en stund sen med paulet en stund med. Chill kväll igår kväll tror vi somnade runt 4. Ska börja fixa oss nu sen ska vi på barnkalas idag kusinen fyllde ju 1 i Onsdags ( tror jag det var ) . Men blir det ju fest idag tror jag, men vi hörs sen puss!


Blir så JÄVLA förbannad!



Blir så förbannad så att det inte är sant! Satt nyss och kollade på uppdrag granskning " Andra våldtäkten" som avsnittet hette. Där får man höra om hur ne 14 årig tjej blir våldtagen av hennes klasskamrat, men ingen tror på flickan och han nekar men efte rnågra veckor erkänner han allt. Men det är TJEJEN som får ALLA emot sig även sina EGNA vänner vänder henne ryggen. Han får allt stöt som flickan skulle ha fått. Och inte nog med det samma kväll som dom hade skolavslutning så kommer den andra våldtäkten på en annan tjej som från börjar inte trodde han hadde gjort det , men där kom sanningen fram, hon vart utsatt hon med. Och nu blir dom två tjejerna trakaserade, mobbade, hotade på internet, skolan m,m. Ena tjejen har även flyttat bort från allt detta.

Hur FAN kan man inte vela tro på en tjej som gör an anmälan om våldtäkt, att det finns folk som än idag inte tror på att han har gjort det? Ohhhoo....Har nte så mycket ord mer än att jag tycker synd om tjejerna, och jag hoppas att dom kommer kunna leva ett bra liv.

Här har ni klippet ifall ni vill se


http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning


Timbaland feat. Katy Perry - If We Ever Meet Again


Rihanna - Hard ft. Jeezy


Låten sitter fast i mitt huvud


Sorry för dålig uppdatering

Har haft mkt att göra, och då blir det att bloggen hamnar åt sida, men tänkte i alla fall skriva lite nu medans jag har tid.

De som har hänt är att jag och syrran har fixar och trixat en massa hemma, blev skit fint! Vi va på ikea igår kulle köpa soffa, men de blev inte så.

Så har även min lilla kusin Sebastian fyllt 1 år, grattis till den lilla sötnosen, men samma dag som han fyllde år så fick jag en TILL liten tjejkusin, inte fått nått namn än vad jag vet, men grattis till det med:)!

Men nu måste jag tyvär sluta, ska iväg till praktiken nu snart lov igen ju sköönt nästa torsdag börjar det..


kram på er

 


You make me go crazy

Jag vet exakt vad jag ska göra nu, så det som har hänt. I leave it behind, dax att tänka framåt. Med det ger jag dig långfingret, dra åt helvete.


Jag är utvilad, skönt som fan

Vaknade för 20 min sen, och första gången på riktigt länge som jag inte är trött när jag vakanar. Och det är sol ute kan det inte bli bättre ? Men nu ska ja börja fixa mig, hörs om en stund..


Wyclef Jean Ft Mary J. Blige - 911


Home sweet home

Sitter nu hemma och ska plugga lite och städa, sen blir det tv :-D


Trött & ont i huvudet

Pluggat sen halv 2 matte, fan vad jag hatar det! Men nu ska jag fixa mig lite snabbt, sen ut med hunden. Och sen hjälpa mamma med lite saker. Ikväll ska ja plugga änumera, sen kolla på tv klockan 21:00 på 4:an det är ju Johan falk. Men vi hörs sen, puss

close your eyes sometimes it helps

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life


Avslutar kvällen med en fin låt!


Me and You



Har ingen ork att skriva, ska sova snart e helt DÖD efter den hära dagen. Men vi hörs i morgon passar bra till helgen då tror jag att de finns ork till att vara mera social :)..


Neej nu orkar jag inte mera

Ska vara på simskolan klockan 8 i morgon, så nu blir det emot sängen för min del! Ha en bra tisdag så hörs vi i morgon, puss på eran ROOOMMMMPPPPAAAAAAHHHHHHH


JAG SAKNAR MITT SVARTA HÅR!

Nyss pluggat

Dåligt skrivande idag, men va i skolan tills klockan 4 sen slutade jag, va med Emelie en stund sen drog jag hem. Har nu skrivit klart boken om mig själv, och bjöd min lärare på lite bilder haha, hoppas hon blir nöjd i alla fall. Ska kolla igenom lite flera läxor, sen ska ja ringa upp sweetie.


Tjaa snyggingar

Snart färdig fixad, orkade inte gå upp ur min sköna sänge idag så gick upp försent, men nu ska ja fixa mig klart snacka med Elias sen dra


Ny design igen

Kollade nyss klart på svenska hollywoodfruar haha ska snart ta mig till sängen, och lyssna på musik. Har jobb på G nu om allt går som det ska, skönt! Men nu ska ja snacka vidare lite till med sweetie sen sängen, så sov gott..


Lady Gaga - Alejandro ♥


Min lärare är inte som alla andra :)

Idag på lektionen fick vi göra en lek, man skulle sitta framför varandra två och två och sen rita av varandra utan att titta på pappret, sen skulle man göra så med alla. Okej vi va bara 6 stycken men i alla fall, och ja jag kan ju säga att det blev ju som det blev, ni ska i alla fall få bilderna som jag fick med mig hem som ska föreställa mig hahahaha...



Nu ska jag skriva om bok om mig själv haha, har man det i läxa så har man ♥


Allting faller och blir minnen

efter allt..
vänner går före anda vänner..
men jag kan ändå inte glömma.
men jag skulle aldrig kunna hata dig.
alla bråkar.. även bästavänner..
jag har gått vidare, allting faller och blir minnen


Sant ?

Killar är som cigaretter, först tänder man dem, sen suger man dem, sen fimpar man dem.


Nu ska min vovve bada!

Jaa ni ser min rubrik, ska bada hunden lycka till säger jag bara:D


Mot skolan

Sååå nu är ajg klar, missa första lektionen men va fan bra att jag kommer i alla fall, ska möta upp Barbie nu och ta lite sällskap sen möta mina två nötter i liljeholmen snart, så nu måste ja dra ut i solen..


Linne: Gina
Leggins: Gina
Tröja: Top Streetwear
& så skinjacka på detta!


Godmorgon

Sitter uppe nu, somnade runt halv 12 igår. Men nu sitter jag hära håller på att sminka mig, sen fixa lite till sen ska jag röra mig emot skolan igen dåra. Men ni får ett inlägg innan jag drar hemifrån, puss på rumpan.


Nu ska jag gå och drömma, godnatt!


Vinna, oavgjort eller förlora

Vinna, oavgjort eller förlora spelar ingen roll det fortsätter ändå vare sig du vill eller inte , Huvudsaken är att du spelar ditt bästa i spelet!


Jason Derulo ♥


Hellre sårad av sanningen än lycklig av en lögn.

Allt du sa va bara en lögn, fan att jag gick på dig och det du sa


50 Cent - Baby By Me ft. Ne-Yo


15 April är det 1 månad kvar

Exakt om en månad och 1 dag är min storasyster beräknad till att bli mamma, viket betyder att jag blir världens BÄSTA moster och ungefär en månad. Ska bli skitkul, längtar GALET MYCKET :)♥

Solig söndag

Yees solen är framme idag igen! Har nyss badat och fixat naglarna, nu ska jag plugga har prov i morgon får se hur det går. Måste bara få lägga till en sak, är så trött på folk som säger en sak till dig men gör precis tvärt om när dom vänder rygge om. Fan väx upp snälla det är inte jag som förlorar på att vara så, I DONT CARE!


Trött & Seg

Sitter just nu och lyssnar på musik, och diskuterar med en vän. Ska väl sitta vid datan ett tag till sen blir det nog någon film.


( Bild från idag, så SKÖNT när det är sol)


Vinnaren av melodifestivalen 2010

Anna bergendahl blev vinnaren av medlodifestivalen 2010 och ska representera i Oslo. Självklart vinner aldrig den jag vill ska vinna, tråkigt men så är det ju svenska folket röstar alltid fel enligt mig i alla fall. Men vi får väl se om hon tar hem det eller inte ?:)




Myskväll med den bästa


Va på ikea idag och handlade lite saker, och kollade runt men falet mkt folk får alltid panik när det är för mkt folk, och just på det stället! Skönt att solen är hära och hoppas den stannar nu så snön kommer att försvinna, redan mkt som är borta!

Men nu ska ja kolla på tv, melodifestivalen med dom bästa inte för att jag igenkligen vill kolla för jag blir alltid förbannad för att fel låt vinner, men kollar ändå. Så ha en underbar lördag för det ska jag i alla fall ha, puss!


Medina..♥


Så sant

Det spelar ingen roll hur lång tid det har gått, det är fortfarande känslan man har för varandra som räknas.


Godmorgon

Mår lite bättre idag, sitter nu med te i handen och sks snart dra mig emot praktiken. Har nte så mkt mer att säga mer än att vi hörs när jag kommer hem!

ROOOMMMMPPPPAAAAAAHHHHHHH

Haha ja har så jävlia tråkigt sitter och lyssnar på sean banans remix den suger ju men dör av garv ändå haha. Nu vill jag bli frisk har varit sjuk i en veckan det hära e inte kul, men har i alla fall bästemmt mig hur dåligt jag än mår så ska jag gå i morgon till praktiken. Men nu ska ja duscha sen laga mat hörs senare, puss på ROOOOOOOOOOOOMMMMMMMMPPPPAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHNN




GRATTIS MIN KURD

Grattis finaste tjejen på din dag :D, du ska leva i 100000 år till. love u sweetiie


It was eaaaaaaa-sy

Vad ska man göra när man själv får höra att det är sant det du misstänkte? Att man redan har försökt att lägga det bakom sig, men så fort du har kunnat se ifrån den ljusa sidan och fokusera på annat. Det är just då som den dära smällen kommer så att du kommer ihåg allt. Ohh ibland blir jag bara så trött på allt.


Blir tokig att bara sitta inne

Kunde inte sitta inne en hel dag till, blir så seeg av att vara sjuk finns inget att göra. Så jag gick en promenad med hunden ti syster sen drog vi till Tensta & Rinkeby en stund sen drog ja hem föra henne.  Sitter hemma nu och lyssnar på musik och pratar med Emelie på msn och lite allt möjligt, ska sitta hära ett tag men nu ska ja hämta mitt TE ni kan få en låt att lyssna på..




Godmorgon



Dåligt skrivande av mig i know men när jag är sjuk har jag ingen ork tills att sitta vid datan, men kollade nyss klart på en film så då tänkte jag att ja bara skulle tala om att jag lever. Kolla ut underbar sol fifan :D men nu ska ja kolla på film vi hörs ♥


Mysigt när solen är framme

Kollade på Luftslottet som sprängdes idag när jag vaknade riktigt bra faktist. Sen mötte jag upp syster ute en stund sen har jag faktist bara varit hemma fortfarande värsta hostan och sjuk men tror det blir skola i morgon i alla fall en stund! Ska ut med hunden nu sen blir det att kolla på tv.



Mysiga bilder ifrån idag


Sjuk igen, de hära suger!

Sjuk IGEN, innan lovet börja va ja sjuk sen nu igår blev ja det igen men nu är det värre, Feber,huvudvärk, fyrser och känns som om ja ska hosta ut mina lungor på gränsen till lunginflamation. Blää precis sista helgen när jag hade planerat att göra saker innan lovet skulle ta slut blir jag sjuk!! Så nu går ja på Ipren & Hostmedicin och kanse ska få Antibiotika av en vän så ja slipper gå till doktorn igen, inte länge sen ja va där ju.

Skriver när jag mår bättre..



Godnatt alla sötanötter

Nu är jag faktist trött, men inte jätte men ska ju upp tidigt i morgon så då blir det sängen med te och en film and självklart musik, ni ska få lyssna på en låt som ja ska göra innan jag går och sover, i love it!




En liten fråga

Ska du gå på Lady Gaga`s konsär ?
Varför/Varför inte ?


Skit kallt ute ju

Kom nyss hem ifrån att varit ute med hunden och ja säger bara DET ÄR KALLT UTE...Vill ha VÄRME!


Badade nyss


Badade nyss skönt faktist, nyrakad, doftande hår kan inte bli bättre!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och svarar på kommentarer

Bilder ifrån Falun


Saker på G

I morgon ska jag med Ina fixa biljetter till lady gaga`s konsär den 7 Maj nice nice ju!

Sen inom en vecka är nog min & syrrans resa bokad till Bulgarien 5 stjärnigt hotell med all inclusive kan ju inte bli bättre, i Maj drar vi längtar som fan vill komma till värmen nu!


HEMMA IGEN, SKÖNT



Då vart man hemma igen, tågresan gick bra va bara tråkigt att sitta där och vänta på tåget helt dött men vad ska man göra det är inte som här i sthlm. Jaft det mysigt iallfall och jag han ju med det jag ville också, plus 6 par nya örhängen inte dåligt!

Ska packa upp nu och fixa lite sen kolla på efterlyst men ni ska få en låt..


Flo Rida - Star


Sthlm today

Tjjaa snyggingar! Sitter nu hära och lyssnar på Jason erulo in my head så jävla brraaaaa! Ivkäll åker jag hem här ifrån till älskade stockholm. Alla är så dömmande hära bara för att man kommer ifrån en stor stad som stockholm så kollar alla konstigt som om man är en diva och inte går att snacka med en. Men va fan jag äslakr stockholm ja jag gör det, skulle nog aldrig kunna flytta här ifrån faktistk i love it så ere bara! Men igår så drog vi tikll Borlänge och jag fick träffa Min underbara vän R gick runt ett tag och satt inne på en högskola och snackade massa skit. Skönt att träffas fast det va ju ett och ett halft år sen men bättre sent än aldrig eller vad ere man brukar säga?.

Men nu ska jag börja sminka mig sen ringa mamma så att hon kommer i tid till centralen, i miss my familiy!


Hemma hos Emelie igen

Kom nyss hem ifrån stan, påinnde lite om hur detär hos mina kusiner och hur storesyrran bor men lite mer centralt haha. Emelie hjälper sin mamma att laga mat medans jag sitter här vi datan och kollar runte lite. Har även köpt 5-6 örhängen tror jag att det blev. Ska ta två nya hål när emelie har tid för de :)

Godmorgon falun

Nyvaken och lånar datan medans emelie duschar. Igår hoppade jag av i Borlänge istället för Falun. Åkte till donken, sen vidare ända till Filipstad eller va det nu hete? Emelis tjejkompis skulle snacka lite med sin kille och häma saker. Men nja så bra gick det dess värre inte för oss som satt och väntade. Värsta hemmafesten va va dom andra killarna hade dära med typ tio killar och två fjorisbrudar, de e ju lyckat. Konstiga killar vare i alla fall måste jag säga. Va väl hemma runt halv 2-2 tror jag klockan blev,kallt som fan i alla fall.

Tågresan gick bra förutom att en kärring va irreterande och någon snubbe satt och lyssna på samma samma samma låt minst 5 ggr lite irreterande, men jag kom fram i alla fall hihi.



Nej nu ska ja ta och klä på mig och se vad som händer idag, ska iallafall fixa bilder som ja kan visa er när jag kommerhem, ha så kul så llänge puss på er!

P.s GRATIS STOREBROR BASSAM PÅ DIN 20 ÅRS DAG!


Bror Bassam Al Gailani

JA MÅ HAN LEVA JA MÅ HAN LEVA JA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HAN LEVA JA VISST SKA HAN LEVA JA VISST SKA HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR. ETT FYRFALLDIGT LEVE FÖR ELIAS HAN LEVER, HURRA HURRA HURRA HURRA!!

GRATTIS MIN ÄLSKADE BROR PÅ DIN 20-ÅRS DAG. HOPPAS DU FÅR DET UNDERBART DÄR DU ÄR, SÅ SES VI NÄR DU KOMMER HEM. MASSA KÄRLEK TILL DIG STOREBROR, LOVE U!


Si tu te vas, BYE BYE STOCKHOLM

Minnen ti låten..


1 mars

Snart färdig och klar. Ska röra mig hemifrån runt 3 ungefär, hoppas bara inte att tåget blir inställt pga detta jobbiga väder. Hoppas iallafall att ni får ett underbart lov för er som har det eller annars en vanlig bra vecka. Så hörs vi ska försöka sno Emelies data om ja pallar.
 Puss på rumpan


Gammla minnen rand



Sitter och chattar med Rand just nu, pratar om gammla minnen ifrån sommaren 2009 hahah ja det hände mycket då, men en sak som är säker är att vi ahde riktigt kul i alla fall och mer minnen kommer det att bli beby!


Jason Derulo ♥

Han är så GRYM!






Elias Renato Perez

JA MÅ HAN LEVA JA MÅ HAN LEVA JA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HAN LEVA JA VISST SKA HAN LEVA JA VISST SKA HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR. ETT FYRFALLDIGT LEVE FÖR ELIAS HAN LEVER, HURRA HURRA HURRA HURRA!!



Grattis gubben på din 18-års dag, hoppas den blir underbar :)♥


RSS 2.0