Ne-Yo top 5

Because of you
 
Closer
 
Beautiful Monster

So sick

Sexy love


Varmt bad på g

Älskaaar att ha badkar när det är vinter och kalt!


Snart är det bye bye 2010

Det slog mig i mitt huvud nu, snart har ett helt till år gått. Ett år med mycket blanade känslor! Tiden går så snabbt, man blir äldre, folk förändras, man själv förändras. Man går in i 2011, men vart tog 2010 vägen? 

 ett år genom tårar, glädje, sorg, skratt & många fler minnen.hur många nya människor man har lärt känna och skapat minnen med, men även hur många man har förlorat & inte ens pratar med längre.


Menningen med livet...


Grattis grattis grattis

Till min bästaste Moster på hennes 36-års dag!


Klassiker


Rör mig emot skolan nuGodmorgon

Jag är trött, men är iallafall uppe!!


Helikopter flyger vid mitt fönster

Såå han med allt förutom naglarna menmen, kollade på Ensam mamma, åhh blir så förbannad när det inte blir så som jag vill!! Ska iallafall lägga mig och kolla på en film nu, och sova efter de. Skola i morgon blää men snart är det lov! Moster fyller år imorgon också, så kanske ska förbi henne ?
Sovgott!


Första ljuset tänt...


Snart är det jul, det är mysigt och så framförallt när det är snö ute. Men jag gillar inte julen så mycket, gjorde det när jag var mindre men nu för tiden firar jag knappt jul. Dem sista jularna så har familjen tvekat pga mig att tex nte köpa julgran osv. De e väl mysigt med kylan ute, att man kan krypa upp i sin säng och kolla på en film. Eller bara kunna ta det lungt hemma utan att få ångest för att du är hemma. Men nu är det bara 27 dagar kvar till självaste Julafton sen är det 34 dagar kvar på detta år!


Hmm min syster påstår...För mig är hon världens bästa iallfall


Första advent

Då var man hemma igen, va med min syster son i Globen och shoppade julklappar till Mamma, Syster och såklart fick Milton nått också. Ska slänga in en bild på det sen, men de ligger inslaget just nu haha! Hatar denna snö när man är ute med barnvagn inte kul!!! Lika väl som bilar behöver komma fram,behöver barnvagnar kunna komma fram!Åkte iallfall hem igen, och ut med mamma hjälpte henne att handla hem. Fick med mig Strumpbyxor och massa Strumpor för jag är jätte duktigt på att slarva bort det (a). Nu ska jag ada, fixa naglarna, laga mat och kolla på tv kl 20:00 då det avgörande i Ensam mamma söker är!!


Rihanna - What's My Name ft. Drake


Godmorgon

Sitter hära och har nyss klätt på Milton. Funderar på om jag ska ge mig ut i snön med honom och inhandla julklapp till Storasyster ? Måste få luft och rensa tankarna och det blir bäst om syrrans son är med också.


Ett nytt kapitel

Men väljer att ta det gamla som minnen och se framåt i livet


Det är mycket jag har offrat för att vinna något jag förlorade

Det är väl nu jag måste ta mig i kragen, kan inte blunda längre. Jag som alltid ska vara så "klok" o hjälpa alla andra men sen när det kommer till mig själv så vägrar jag att lyssna. Måste radera alla sms nu, alla mail måste vända blad & göra ett nytt kapitel i mitt liv. Måste börja våga igen...


Written in the stars

Såååååååååå jävla bra


Fryser om mina fötter

Det bara snöar och snöar, undra om snön kommer att stanna denna gång ? Idag ska bara vara hemma och myssa!! Dagens plener för mig är:

Fixa om i mitt rum
Fixa naglarna
Betala räkningar, blää!!


Nu jävlar ska det GÅ!

Just nu i denna stund är jag nervös så att det skriker om det, men nu ska detta gå!


Kan alla rita/måla? Jag vill kunna

Jag är inte duktig alls att rita, men gjorde ett försök och nja de blev som det blev!


Tuuut Tuuuuuuutt

Sitter just nu och ska kööra biiil, så länge jag orkar! Hörs sen ;)
Akta där ute på vägarna hahah!

(Bild ifrån sommras ute på vägen)


Varit där förut

Jag har varit där förut, man kmr hamna där många gånger innan man hamnar rätt


Bara för att du är du


Vill göra något nytt med skrivandet

Skriver när jag har lust eller känner och det är ju det jag har bloggen för. Men vill skriva oftare men tröttnat på att skriva ointressanta saker. Vill göra något nytt, undra bara vad...


I’m on my way

Seasons come and go but I will never change and I’m on my way


När man är stor vill man vara liten, när man är liten vill man vara stor


Kryper ner i sängen och myser

Håller på att ändra om hela bloggen, kommer att ta lite tid men tror jag kommer bli ass nöjd när jag väl är klar! Så sålänge får den se ut sådära...Ska nu försöka att sova igen, sov ju nästan 4 timmar under dagen, men det tycker jag man har rätt till att göra när man är tjej och har världens jobbigaste M.verk! Så godnatt på er!


Texten är bara så jävla rättStår i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår filmFrån och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till


Fallit

Du kommer att själv ta dig upp på dina fötter när du fallit


Måste man bli vuxen

Det märks att man blir mer & mer vuxen för vargie dag som kommer. Sköter skolan till 100%, fixar jobb, massa ansvar och en hel del drömmar man vill nå till. Nu jävlar, nu längtar jag till den 9 Juni det får kosta vad det kostar men snart har jag nått mitt mål!


Just the way you are...

Fryser som en dåre, hoppas jag inte håller på att bli sjuk! Ska iallafall lägga mig i ett varmtbad nu


11/11-2010

Livet är en gåta, gåtan kan lösas upp under åren. Eller så kan du gissa fel och gång på gång så går det åt fel håll.


Handen på hjärtat i ärlighetens namn

Det finns 1 kille som jag gör vad som hälst för. Han som alltid får en att le,när allt är skit. Han som skrattar så fort han ser en. Jag är en stolt MOSTER till honom, och han kommer alltid vara min ögonsten genom livet. Kommer aldrig att svika, eller ta ett steg tillbaka. Milton Leandro min prins!
Jag går bara för att jag måste, gör allt bara för det finns något som heter måste

Först mister man den man har närmast hjärtat, sen håller man på att mista sin familj, har ingen ork till skola eller jobb, ska det fortsätta i denna riktnig så ger jag nog upp snart! Varför måste jag alltid vara den som kämpar? Jag har redan förlorat för många, har redan gått igenom för mycket.


Är så trött att ha det såhära, nu vill jag ha en vändning innan något drastist händer!


Tjejen som ser en när alla andra blundar

Va inne på min tjejkompis blogg idag lite snabbt, men ja så läste jag en text som gjorde mig rörd! Tjejen som ser en när alla andra blundar, så känns det inte just nu. Men kanske så det är?

Tjejen som ser en när alla andra blundar, hon som såg till att jag nu bara har ett halvår kvar innan jag är färdigutbildad undersköterska; http://beeautiiiful.blogg.se. Säkerligen hade hon lite fördomar emot mig som kom där för 1½ år sedan som 19åring och skulle börja i deras klass, konstig dialekt och så långt ifrån normal man kan komma ;) Men om hon nu hade det, höll hon dem för sig själv, hon gav mig en chans som många bara kan drömma om att få när de börjar som ny i en klass, dessutom andra året (då resten av klassen redan hunnit komma nära varandra). Jag vet inte vad jag hade gjort utan den tjejen, det enda jag vet är att hon såg mig för den jag var, och hon tar mig än idag för den jag är. Hon har aldrig bett mig ändra på något, hon gillar mig även de dagar jag är helt freakad och det är precis så en äkta vän ska va! Hon är mer mogen än jag själv och mina andra vänner var i hennes ålder, hon tar ansvar och är sjukt omtänksam. Hon har ett hjärta av guld, sannerligen. Och Jessica, jag vet att du säkert skrattar lite just nu när du läser detta, men jag älskar dej ändå ;)

DU ÄR SÅ AMAZING I MINA ÖGON EMELIE!


Det finns alltid

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'' och lite smärtabakom "det är lugnt".


Orden är så rätt

Depression är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att du har försökt vara stark för länge!!


Barnvakt

Myser med min finaste ögonsten, bästa killen!


Riktigt psyyko hahha

Sitter i skolan & dööör av garv!!!


Såå syynd asssooo, varför lägger man ut sånthära ens?


Vem fan är normal i detta samhälle ?

Vem fan är normal i detta samhälle ?


Snöö äär på G & det luktar spya i hela min skola!!!

Fattar inte vad jag gör i skolan, har absolut ingeting här att göra sitter och läser och Utåtagerande barn som jag lika gärna kunde göra hemma, för ska ändå inte göra någon uppgift om det nu. Nja inte så kul sov ju i väsby inatt också så det tog ju tid att komma till skolan, pissväder är det!! Dem säger ju att snön är på G, men jag hoppas inte det än. Ryggit kalt vart det iallafall, tur att jag har min vinterjacka haha! Neeej men nu ska ja sitter och kolla runt samt läsa mer om utåtagerande barn finns tydligen 30000 artiklar om det, så önska mig lycka till!!!

Godmorgon

På g in till skolan för att vet inte riktigt vad jag ska göra dära men men, hoppas ni får en bra Tisdag!

Förvirrad i Stockholms natten

När inte dem rätta orden kommer fram,när hjärtat inte har något svar, när allt bara snurrar och du blir mer och mer förvirrad för vargie timme som går, vad gör man då?


Godnatt

Sov gott folket ute i mörkret, nu blir det nattmössan!

Sitter i Väsby med cider i hand

Sitter hemma hos underbara Emelie och snackar massa skit, mysigt faktist! Skönt att få rensa tankarna och lyssna på lite annat & såklart bli uppdaterad haha! Såå facking Amazing


Bästa mamma

Grattis min finaste mamma på din föddelsedag, jag älskar dig!


It's too late

I can't fall down on my knees
and apologize to you
cause that ain't my style
It's very hard to say I'm wrong
Even though I know it's true
that just ain't my style

Love is all, love is deep
Love was you, loving me
love is something you love to hate
I was wrong, you were right
must have been, my damn pride
That took your love away
I'm a liar, I'm a fake,
burn in hell for my mistakes
now you're gone, It's too late
to say I'm sorry
should've kept u safe from fear
should've wiped away your tears
should've been there, should've cared
you know I love you

I love you more than life
love you more with time
I'd do anything to have you back by my side
I'm drowning in my tears,
wishing you were here
but it's not too late to say,
I love you, I love you

A song for you
like the cries of Donny Hath'
But I wrote from you point of veiw
u do the math
It's like knowing what you're supposed 2 do,
still u can't
cuz when u had the chance,
u hesitated man
it's like talking with a ghost,
an image stuck in your mind
how could I've been so cold,
when u were so kind
I drove u away,
I was stuck in my ways
and all the things I wanted to say
I don't know what got in the way
must have been my pride man,
I'm too damn proud
for what?
Look at me now
look at me cry,
trynna deal with my emotions,
trynna get some sort of closure
what have I done, can't believe you're gone
this is much more than a song,
this is me on my knees,
holding my rosary-beads
between my palms losing a lady
Looosing the light of your life
and somehow
finding the stregth to carry on
like the true love between a child and a mom
like a bond between a father and a son
you and that special one
this is you waiting in vain
4 words that never come
respect is what we owe
and love is what we give
u deserve both
while I guess I never did

I love you more than life
love you more with time
I' d do anything to have you back by my side
I'm drowning in my tears,
wishing you were here
but it's not 2 late 2 say,
I live you , I love you, yeah yeah
I want you
I need you
Love you yeah he hey
Well well well

I'm a liar, I'm a fake,
burn in hell for my mistakes
now you're gone, It's to late
to say I'm sorry
should've kept u safe from fear
should've wiped away your tears
should've been there, should've cared x2

I love u more than life
love u more with time
I'd do anything to have you back by my side
I'm drowning in my tears,
wishing u were here
but it's not too late to say,
I love you
I can't fall down on my knees
and apologize to u
cuz that ain't my style
It's very hard to say I' wrong
Even though I know it's true
that just ain't my style


I was wrong, you were right

Orden är toma, mina tankar bara snurrar runt till en hel jävla cirkel. Vet varken in eller ut. Men det är väl bara bita ihop & se glad ut, tur är ju att bara jag kan se/veta hur jag mår inuti!


Nu drar jag iväg och jobbar 9 timmar jobb framför mig, jippii!!


Hur kan det bli rätt tillfälle...

Nu tänker jag avsluta detta kapitel, måste bara komma på ett bra avslut..


Min bästa tjej

Du är unik, ingen annan lik och det bästa av allt är att du är min närmsta & ärligaste vän!


Grattis till min finaste kusin

Hopaps din dag blev underbar Michelle!


Varför, varför, varför, VARFÖR?

Varför alltid jag? Varför alltid samma sak?


Slag emot hjärtat, riktigt hårt!

Slaget emot hjärtat, något som gör riktigt jävla ont! Där står man igen, för andra gången. Trodde på alla äckliga lögner, trodde på allt detta. Jag hör hellre att jag vill inte ha med dig att göra, du e jobbig lr va fan som hälst!!! Men inte detta, Tårar som rinner men det blir bara mer & mer HAT


Såå sant

Livet är som en påle.
Man klättrar upp för denna påle genom hela livet.
Och gör allt för att komma upp till toppen.
För där är man lycklig, där finns inga tårar eller någon smärta.
Men vägen upp är svår, man kämpar och kämpar men det tar en evighet.
För vägen upp är väldigt lång och det är inte lätt att dra sig upp
Ju längre upp man kommer desto gladare blir man och desto mer så kämpar man
Så att man kan få behålla lyckans rus istället för att bara känna sig tom och sorgsen
Men då man är nära toppen, då man sträcker ut sin arm för att grabba sig fast i den
Så faller man ner hela vägen som man har kämpat sig upp för
För toppen är hal som såpa, man kan inte hålla sig fast
Hur hårt man än håller så glider man sakta och tappar greppet
Finger efter finger
Om man har tur så kanske men klarar av att slänga sig fast mot pålen igen under fallet
För att komma till botten är något ingen vill
Där finns varken liv eller död utan ett mellanting
Det ända man får uppleva är tortyr, psykiskt och fysiskt
Och den som torterar en är en själv..


RSS 2.0