Bye bye

Ny blogg, så bye bye denna tid

Känner mig som ett barn

Har sprungit runt med syrran nu i ca 2 timmaar och slagit varandra, allt började i mataffären fick en ost i huvudet och nyss fick hon en flaska på sig, känner mig som 5 år men de måste man ju få göra ibland haha!


-


Den bästa

Måste bara skriva av mig lite, Finns en person som jag AVGUDAR ifrån topp till tå och det är min Storasyster, så mycket hon har gått igenom och så mycket hon har fått ta men ändå så fortsätter hon. Hon ger inte upp utan hon fortsätter att kämpa på , medans en annan människa hade gett upp för länge sen. Du är underbar och bara BÄST helt enkelt. Du har alltid funnits där för mig, och stöttat mig till hundra procent och aldrig svikit mig. Nu är det min tur, min tur att hjälpa dig och att finnas för dig. Jag älskar dig vad som än händer min blodssyster!


Helgen va då slut

Såå kom nyss hem har varit ute och övningskört och det går bara bättre och bättre hihi nu ere bara Teorin att plugga som en dåra sne ska ni see att jag kommer ha mitt körkort efter sommaren, såååå skönt! Ska snart iväg till Centralen för att möta upp A sen blir det hem och sova efter som att jag jobbar i morgon, sen blire tandläkaren och sen träffa Bästa Musse!


Spelas i mina högtalere just nu


Nu säger jag godnatt



Ska lägga mig och kolla på en film tror det blir Valentines Day faktist så får de om den är bra eller inte.
GODNATT


Min önskan



Vet att du sover,men vill att du ska vakna
vill ha dig hära, brevid mig åtminstonde för stunden
saknar din doft, din röst och famförallt ditt leende & skratt
min största önskan är att du kommer tillbaka
men hur mycket jag än önskar, så kommer det aldrig hända
men när jag går på kvällarna så tittar jag upp emot dig och ler


I wanna be a billionaire so fucking bad


Fredag

Sitter nu hemma medans regnet faller ner utanför förstret och det åskar. Ibland kan det faktist vara mysigt, och förutom den huvudvärken jag får så fort det blir konstigt väder. Ska snart börja med maten men tills dess ska ja svara på komentarer och lyssna på musik.


Godmorgon

Såå snart klar, ska till jobbet strax och vi ska troligsvis in till stan och gå runt på Love sthlm. Sen blire vidare till Sätra där jag ska vara barnvakt till min älskade kusin.


Såå sannt

ett förhållande är som ett glas
när du väl tappar det så går det sönder
det spelar ingen roll hur mycket du försöker
limma och laga det för det kommer alltid finnas
sprickor vad man måste bestämma sig för är om
man vill ta ett nytt glas, eller om man vill dricka ur
det spruckna och riskera att skära sig


Street Revolution


Taggat till tusen för jobb

Klaar och uppe ska röra mig emot fritids nu och hoppas på en helskön dag med alla ungarna haha :D


▌▌ ► ■ ◄◄

Hela helgen har jag nästan bara haft en sak som har kommit upp i mitt huvud, och det är tanker till dem finaste som jag har i himlen. Tänker jätte mycket på min gudmor, mina två bröder och 3 andra speciella personer som är där uppe. Saknad går inte att beskriva med ord..


► PLAY THE MOMENTS.
▌▌ PAUSE THE MEMORIES. 
■ STOP THE PAIN. 
◄◄ REWIND THE TIME.

Önskar jag kunde göra det

Trött som f*n

Sorry för dåligt uppdatering, men sov inte hemma inatt. Hade det trevligt igår sen idag så har jag bara tagit det lungt, är trött som en åsna så ska faktist sova strax börjar ju jobba i morgon!


För den du e


Fixade åt Azzita


Här haar ni brudens blogg också, klicka på hära


Always twiiinns

Sitter och pratar med min twiiinns nu på msn och jag saknar henne va fan!
Men men nästa månad SES VI OCH JAG LÄNGTAR hihi!


Gratis design sitter inte fel

Blir glad när folk säger att dom gillar min design och sånt, och faktist är det så att jag gör allt det dära själv och har lärt mig allt själv, tycker sånt är kul nämnligen. Så är det så att du behöver hjälp med din design eller något liknande om just din blogg så är det bara att skriva till mig och allt ja gör är självklart gratis hihi, slänger ut lite bilder/bloggar på det jag har gjort snart..



























Bara ett smakprov på lite av vad jag kan :)


Godmorgon

Satt nyss och läste en väns blogg, och hennes text hon har skrivit är så rätt!
Läs hära


Godnatt alla sötanötter

Nu är jag trött, och ska sooovva


Stopp,stanna

Bara för min låga ålder betyder inte det att jag är omogen eller inte gått igenom någonting. Öppna ögonen och lär känna innan du säger någonting. Sen kan du komma med facit i hand om det var något du hade att lägga till!


Jaag saknar saknar saknar


Beautiful Monster


Trolleri trollera

Efter nästan ett halv år i brunt hår så blev jag svarthårig idag! Känns skönt faktist, nått jag har saknat men det är väl inte så konstigt när man varit svarthårig mest av alla färger man haft ?, ME LOVE BLACK

Före

Efter


Mosters finaste kille



Så det är vad min syster son kommer att heta, han fick sitt namn igår och JAG fick som jag ville han fick heta LEANDRO. Här har ni en bild på sötnosen med, visst är han sööööött!



Uppe tidigt fast jag har sommarlov

Yees tyvär sså ere så , men ja ska till tandläkaren och rotfylla en tand:(...hoppas det inte gör ooont!!


Kmr alltid att fatta varför



Har aldrig fattat den hära grejen med att bli tillsammans med folk som man inte träffat eller känner, eller vänner som man kanske pratar med i 5 min och sen säger att man älskar dom. OKEJ om man driver med folk, eller nått sånt eller såklart det är inte okej men det är väl fan mer okej än att sitta och vara seriös med såna saker ? En del borde faktist växa upp


Summer sensation


Måste fixa pass..

Storesyster ringde och väckte mig i morse och bad mig fixa ett pass så fort jag kunde, eller först va hon lite små irreterad för att jag inte har något haha! Så det måste ja fixa innan fredag, efter som det tar tid att få passet med. Så ska tydligen jag hon och lilla Milton iväg i sommar ska bli ass kul bara jag, syrran och hennes son I LIKE!


JAG HAR SOMMARLOV!

JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!JAG HAR SOMMARLOV!


Sååååååååååååå skööönt!!!!


Tiden går snart för fort

Va ute och körde lite nyss och när jag var påväg hem så ser jag tjejerna som är påväg till deras bal i min gammlaskola idag, och tiden bara flyger iväg. Jag själv har bara 1 år kvar i skolan, sen behöver jag aldrig mer komma tillbaka till en skola om jag inte själv vill. Men att 94:orna går ut skolan nu också, alla blir bara sä jävla stora på en gång haha!

Grattis sweetie


Grattis barndomavänen på din dag idag, hoppas du får en skit bra föddelsedag! Love u


Sean Banan - Skaka rumpa


Fuck you



Sitter nu och lyssnar på Xtreme- Te Extraño och sitter samtidit och funderar, om en person som inte grattat dig på någon föddelsedag när du fyllt år ska man gratta när den fyller år ? Jag är ju en sån som grattar alla jag känner när dom fyller år, men jag vet inte när det kommer till min såkallade "pappa" som fyller år idag , då tvivlar och tvekar jag.  Neeej fan heller, han är inte värld det!!! Ska dra och skriva på anställnings papper nu till jobbet puss på rummpäään!

RSS 2.0