Vila i frid ♥

När jag satt på begravningen i Fredags och lyssnade på vad prästen sa, samtidigt som jag satt och kollade rakt fram. Framför mig låg min storebror i en vit gravkista med massa blommer runt omkring. När jag kollade åt sidan, satt min storasyster med ögonene full av tårar, men när hon såg att jag kollade på henne så kom det fram ett litet leende ifrån henne. De leendet värmde för mig, men även orden som prästen sa till mig. Det är okej att gråta, man ska gråta ut alla sina käsnlor. Man ska minnas alla bra minnen, allt roligt, och ta vara på varandra. En vacker begravning om jag själv får säga. Med en massa folk som av dära för samma sak, för att minnas Christian!

Nu hoppas jag att du har det BÄST uppe bland alla änglar
Vila i frid 18/10-2009


.

Ibland önskar jag att jag aldrig började detta
fick ju höra sanningen på samma gång
men jag blundade, struntade i det
trode att det skulle gå att fixa
men hade fel, de går inte att fixa
nu sitter jag fast, fast i ett helvete
och hur ska jag kunna ta mig ut ?
vill kunna ta mig ut, utan att lämmna
kvar massa smärta, frågan är bara
om jag klarar att göra det...


Beautiful and i love it


Första advent

Idag är det ju söndag, och nu har desutom nedräkningen till julafton, första advent idag. Hoppas att ni alla haft en bra söndag, det har jag iallafall. Ska kolla klart på filmen nu.
Hörs lite senare pusselipuss


Mitt stora feta grekiska brölopp

Nu drar jag och kollar på, Mitt stora feta grekiska brölopp så hörs vi sen
den går på 4:an :)


Gråtande

Du Föds Gråtande Bland Leende Människor & Du Dör Leende Bland Gråtande Människor.

Det handlar inte om

Det handlar inte alltid om hur man ser ut,utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få det alla andra vill ha, utan om att få det man själv vill ha.


Låten så fin


Det blir bättre

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte har varit hära på bloggen på sista tiden, har ju varit på 2 begravningar ( bilder kommer i morogn) och sen hemma hos min moster hela dagen igår så jag har inte haft tid men faktist inte orkat heller, men de ska det bli ändringar på. Idag har jag tagit hand om mig själv lite sådära och pluggat.

Tänker jätte mycket på mina storebroder Jonas & Christian, vila i frid

Dagens låt


Godmorgon

Vaknade för ungefär en timme sne, galet trött men vad ska man göra när man måste upp tyvär! Ska snart börja fixa mig och fixa håret mm. Ska iväg vid 1 uungefär, hoppas ni får en bra dag.


Begravning 1 i morgonDet va inte många år sen jag själv satt och sa när folk i min omgivning gick på begravningar så sa jag alltid " jag har aldrig varit på en begravning, och det kommer nog inte hände på väldigt länge". Men jag hade fel , snart blir det en andra begravningen för mig på måndre än ett år. Hoppas att alltig kommer att gå bra, sen blir det en på fredag också. Men nu sitter jag hemma och försöker tänka på posetiva tankar tills i morgon även fast det inte är lätt, önska mig lycka till.


Så omogen!
Godmorgon snyggingar! Vaknade för en studn sen ska snart iväg till mina gulliga ungar på praktiken. Första och sista dagen efter som det blir begravning i morgon och övermorgon. Men men hoppas att ni sötnosar mår underbart bra, och tack för att ni besöker min blogg även fast ja e keff på att skriva men det blir bättre!


Bästa av dom bästa! Premiär today!


Orkar inte skriva, ni får en låt


Dagens


HUR SKA EN ÄKTA & BRA VÄN VARA?


Fakta


* Jag behandlar andra så som dom behandlar mig.
* Jag är ärlig, varför ska man ljuga när sanningen alltid kommer fram ?
* Jag HATAR folk som ljuger eller snackar massa bullshit!
* Ärligheten varar längst
* Bryr mig om dom som bryr sig om mig
* Står inte still på samma plats förlänge för att vänta, utan jag går vidare!
* Kärlek & Respekt är det bästa!
* Familjen före allt & alla
* Jag tänker alltid på mig själv i första hand, sen dom jag älskar
* Tänk på vad du gör, innan det är försent. Jag kan bli ett helvete med!


UrsäktaFörlåt för mitt utbrott jag hade i inlägget tidigare men jag är så förbannad just nu och kriget har bara börjt för min del. Sitter och chillar med min systeryster just nu och tar det lungt. I morgon blir det träffa älsklingen, sen får vi se vad som händer. Och ursäkta till inlägget som min syster skrev till min GAMMLA SÅKALLADE VÄN.. skriver lite senare innan går och lägger mig


Lillasyster gästbloggar

ursäka om jag stör i den lyckliga stugan hälsa mannen och barnen har du slöja på huvudet än eller?
jag digga dig men nu dissar jag dig så jävla hårt som det går du e på min svarta lista och det är inte många som e det ja sjunker nu till din nivå och säger ja vet inte vad men du la ribban där. för det första så e det super att ha kille och det är skit bra att du har kille och det går bra men man kan ha kille och vänner sammtidigt det handlar inte om svartsjuka vet inte hur du tänker där de är mer att man vill umgås med dig med men det finns ju ingen tid. fråga mig har haft kille i 3 ÅR och ändå kan var med vänner och allt det där. det är dumt att låta en kille ta över ens liv helt och hållet och göar allt han säger man e en egen indevid och har ett eget liv självständighet om det säger dig något. men sånt kanske du kommer se senare om det tar slut. och jessi har ställt upp för dig så snacka inte skit att hon inte har gjort det och du har ställt upp för henne de e sånt vänner gör det är ingen jävla tävling om vem som har ställt upp mäst och bla bla bla......................
tänk efeter innan du säger saker emelie det finns mycket som jessi aldrig berättat och kommer aldrig berätta som du och hon delar själva så snacka inte att hon e falsk för det handlar inte om falskhet. slå upp ordet falskhet och lär dig vad det är först.och hon kom inte krypande tillbacka till dig det var det bästa ja har hört det här året. hon ville vara snäll och trevlig och undra om du ville komma på hennes födelsedag och ja vet inte om du har frågat men vi alla ville att du skulle komma och vi var förstående med att du inte kom men visst få det som att låta som att ja vet inte vad. om jag minns rätt så skulle ni ses men det blev inte så för du hörde aldrig av dig så skull inte i från dig lägg ner va fan vart har din hjärna tagit vägen. det här är en diskution mellan dig och mig glöm inte det så blanda inte in jessi med att jag skriver till dig för jag är en egen indevid människa du vet självständig eller har du inte hunnit slå upp det ordet än.  du förstör dig själv med dina konstiga ord tänk innan säger jag bara tänk innan och du vet väll inte hur man håller tyst eller är en mogen människa. även om man bråkar tycker man ju om varandra men tydligen inte det är sund emelie du är ju en fin människa blir riktigt förbannad på sånt här jag känner mig som 10 år men det skiter jag i just nu för som sagt du la RIBBAN DÄR.


NU HAR MIN STUBIN GÅTT

NU HAR MITT TÅLAMOD GÅTT, JAG KLARAR INTE AV ATT VARA TYST LÄNGRE! NU SJUNKER JAAG MIG TILL DIN LÅGA NIVÅ MEN A ORKAR ITNE BRY MIG, MINA NÄRVER SITTER PÅ UTSIDAN ATT MIN KROPP JUST NU! ATT DU ENS ORKAR BÖRJA ATT DRA UPP DETTA MELLAN OSS? TRODDE DU VA MOGEN NOG ATT KUNNA BETE DIG SOM EN MÄNNISKA OCH LÄGGA SAKER OCH TING BAKOM DIG, MEN NEJ JAG HADE TYDLIGEN FEL SÅ FACKING FEL! DEN TEXTEN DU HAR SRKIVIT OM MIG, DET ÄR SÅ DIN VARIATION AV SITUVATIONEN ÄR JA! MEN DET ÄR ENLIGT DIG, IFRÅN DIN SIDA. SÅ SOM DU SJÄLV SKREV ALLA SE´MAN PÅ SAKER OLIKA UTIFRÅN DERAS UPPLEVELSE VILL JAG SÄGA! DU VA SOM MIN ADNRA HALVA FÖRUT MEN NU DU ÄR INGETING FÖR MIG, ATT JAG ENS HAR KUNNAT DELA MITT LIV MED DIG DET FÖRSTÅR JAG FAKTIST INTE, JAG HAR ALDRIG VELAT TROTT PÅ RYCKTEN OCH HAR ALDRIG GJORT DET HELLER KOMMER INTE GÖRA DET HELLER. MEN DET ÄR PRECIS DET DU GÖR JUST NU DU SITTER OCH TROR PÅ ALLA ANDRA SOM SÄGER ATT JAG SNACKAR SÅ MYCKET SKIT OM DIG OCH BLA BLA BLA. DET JAG SÄGER ÄR BARA VARSEGOD OCH TRO PÅ DOM, OCH LEV DITT LIV I ATT TRO PÅ RYCKTEN. MEN TROR DU SERIÖST ATT MIN LIV KRETSAR KRING DIG? HAHAH ALDRIG, JAG HAR GÅTT VIDARE OCH JAG ÄLSKAR MITT LIV JAG HAR JUST NU OCH JAG HAR LÄRT MIG VAD ÄKTA OCH INTE ÄKTA ÄR UNDER RESANS GÅNG. ATT DU SITTER OCH SÄGER ATT JAG INTE HAR STÄLLT UPP FÖR DIG UNDER TIDEN DU OCH JAG UMGICKS MED VARANDRA? ÄR DET ETT SKÄMT ELLER, SÄG TILL NÄR JAG SKA SKRATTA! JAG HAR ALLTID STÄLLT UPP FÖR DIG IALLAFALL SÅ MYCKET JAG HAR KUNNAT OCH DET VET DU SJÄLV INNERST INNE! OCH URSÄKTA VADÅ SOM EN LITEN HUND ATT DU SKULLE KOMMA PÅ MIN FEST, TÄNKT TILLBAKA!!! JAG VILLE ATT DU SKULLE KOMMA FÖR ATT VI ALLA SKULLE KUNNA UMGÅS MED VARANDRA OCH HA KUL! så FACK OF TILL ATT DET VA SÅ! ATT DU ENS KUNA SJUNKA NER TILL DEN HÄRA LÅGA NIVÅN DET TRODDE JAG INTE OM DIG, MEN OM DU SKA HA DET SÅHÄRA SÅ HAR DU STARTAT ALLTING JÄVLIGT BRA KAN JAG SÄGA DIG, OCH SÅ LÄNGE DU HÅLLER PÅ SÅ HÅLLER JAG PÅ, MEN JAG SÄGER BARA EN SISTA SAK TILL DIG

TÄNK PÅ VAD DU SÄGER OCH GÖR, INNAN DET ÄR FÖRSENT!


Chillkväll

Puss på rumpan bitch!

 


Hur kan man

Att ens tänka tanken att göra en våldtäkt på en HÖG gravid kvinna? Samhället blir ju bara sjukare för vargie dag som går!

Det va det som hände i hanninge för 2 dagar sen, sjukt!

http://nyhetskanalen.se/1.1346159/2009/11/20/gravid_valdtogs_av_okand_man


Sov hemma hos systeryster

Dålig uppdatering igen pga att jag sov hemma hos syster inatt, vi hade det mysigt va hemma och tog det lungt somnade vid 4 tror jag klockan blev, idag har jag varit hos släkten och haft de mysigt! Snart kommer syster hit och vi ska chilla galet, har så FACKING ONT i ryggen!

" Alla borde ha en sån som ***.... !

:)


Jessica dissar!

Va och handlade igår och då snackade mamma om att dom har gjort en mascara på batteri ? Jag trode hon skojade men jag såg det själv och kollade på den. OMG säger jag bara, är det så jobbigt så att tjeje nu ska ha batteridriven mascara ?
Sluta nu va fan! Onödigt som fan!
Inget för mig att testa ialla fall!

Ska du testa?


Nyá grejer

Dagens låt


Life goes on

Ska försöka skärma mig med bloggandet nu! Hemma idag va hos läkaren och ska få antibiotika att hämta ut. Äntligen fredag, skönt som f*n!


I ♥ U


Tisdag 19:00

Shulululu babe`s!
hur mår ni ? själv mår jag underbart bra, allting är underbart haha! Sitter just nu hemma hos min systeryster och har hjälpt henne att plugga lite sen sitter jag själv och kollar massa gammla bilder medans hon leker duktigt! Ska röra oss hem sen och vet inte vad vi ska göra lr jo kolla på ANDRA AVENYN!

( Ass gammal bild på mig & syster hmm 2006 haha)

Dubbelgångare

Måste bara skriva en snabb grej innan jag dra, eller snarare en fråga

De e några som ahr dött ifrån mig på sista tiden, och igår när jag väntade på att mamma skulle hämta mig så gick det förbi en kille, och jagbrukar inte fortsätta kolla men de gjortde jag för jag kände igen personen. Då såg det exakt ut som min storebror som nyss gick bort, LÄSKIGT! Sen min andra bror finns det en kopia av som jobbar på the phonehuse, de är sjuk läskigt att se dom.

HAR NI SÄTT SÅ NÅGONGÅNG ?

.

Lev ditt EGTET liv & bry dig INTE om andra, skit i ryckten
 du vet vad som är sanning och inte!


Godmorgon

Ska snart röra mig emot tunnelbannan så att jag kommer i tid, måste det nu har 2 veckor på mig och ja måste komma i tid oc vara närvarande på vargie lekiton/praktiken. Så ja igår så va ja i stan och käkade lunch med Emelie babe, såg robin i stan också. Sen kom ja hem runt 8 tror jag, mår inge bra alls vet inte vad det är, mår illa, ont i huvet och halsen men hoppas bara att jag inte blir jätte sjuk för ja måste till praktiken i veckan! Men nu blir det skolan JIPPIE ( inte ) men vi hörs senare..

Svarar på ALLA kommentarer ifrån mina underbara läsare när jag kommer hem.


Premiär för dokumentären mamma till en mördare

Vad handlar dokumentären om ?
Hur det är att vara mor till en mördare. Tre mammor och deras söner berättar sina historier om vad som hände och hur det förändrade deras liv totalt. Bland de medverkande finns Leila Larsson som i juli 2002 förlorade båda sina barn när hennes son Thomas hugger ihjäl sin äldre bror Kent. Ingelas son Christer högg ihjäl sin sambo och Andreas hamnade i bråk en kväll och högg ihjäl en för honom okänd kille. De delar med sig av sorgen och berättar hur de får livet att gå vidare efter det tragiska som skett.

Jag ska absolut se den hära serien och den börjarn ikväll 21:00 på tv4.
ska du se ?

Old music but i love it!


Myspys

SItter framför datan nu och dricker Te och äter frukt. Ingen skola för mig ska snat ringa till vårdcentralen och boka tid hos dom för lite saker. Senare ska ja träffa Emelie & sitta och snacka massa skit :)


15 år

Jag kollar ju på efterlyst och dom två senaste gångerna har dom tagit upp om någon i Göteborg som går runt och ringer på ett flertal dörrar och försöker att få komma in i lägenheten och erbjuder sex saker. Han har lyckats några gånger och våltagit och misshandlat.

Sen igår så kollade jag på nyheterna d å har dom häktat en FEMTON ÅRING som är misstänks för ett 40 tal överfall/försök till överfall. Och tydligen den 15 åriga pojken ska ha bott på behandlingshem men var påväg att "slussas" ut ifrån barnhemet, under t iden han gjorde dom hära försöken.

Hur kan en 15 åring göra såna hära saker? Visst jag trodde att det var en yngre person men inte SÅ hära ung ? Det är sjukt om jag får säga mit, och att personen inte lägger märke till sånt som jobbar på detta behandlingshem, man kan tydligen göra vad som helst och dom ser INGETING.

Helt sjukt om ni frågar mig

Trode ni en 15 åring skulle kunna göra såna hära saker?


Dagens låt


Godmorgon

Försov mig och vaknade för en stuns sen, kunde inte sova inatt. Ska snart fixa mig men vet inte om jag ska till skolan eller inte känns onödigt efter som det bara är lektion till tio i 12. Men vi får väl se, ny vecka nya tag!


Godnatt babe`s

Mår inte bra, mår illa och har ont i halsen + huvudet undra ifall jag börjar bli sjuk igen?. Kollade nyss på film med mamma men orkar inte ens se klart hela, ska lägga mig nu inför skolan i morgon och hoppas att jag mår bättre! Sov gott sötnosar!


Jessica tipsar

Älskade ni filmerna Jalla Jalla & Kopps ?
Då blir den hära filmen ett måste, iallafall för mig!broken? NO!

Det fuckade sig min & min kompis vänskap för ett tag sen, ett bråk förstörde vår vänskap. Men det är skönt att ha börjat småprata med dig igen, för du är inte som alla andra. jag älskar dig!

Minnen flyttar aldrig ifrån dig, dom kommer alltid finnas där


Snart är det ju jul


Nu är det inte långt kvar tills det är jul igen, jag har själv både tyck om julen men ändå inte, men det är mysigt! Att få vara med sina nära och ha det kul. Detta år har gått fort, snart jul sen nyår.

Vad brukar du göra på julen & nyår ?


Cedd & jeff ft. Nathalie - Gamla Minnen


Vila i frid ♥


Söndag igen

Shulululu katter! Hoppas att alla ni har asovit gott för det har iallafall jag gjort! Somnade direkt igår, märks att man jobabr med barn för man är alldelse slut när man väl är ledig. Idag så hade ja tänkt att fixa lite med mig själv, städa lite och se ifall jag orkar plugga lite med. Syster yster ska sova hära igen som de blir som planerat ? Skola i mrogon ju, men nu ska ja fixa lite i datan vi hörs om en stund ♥.


Day after tomorrow

Kollade nyss klart på filmen day after tomorrow som gick på 3:an nyss. Och i reklamen så kom bio reklamen som filmen 2012 som kom ut på bio i fredags. Och då började jag att tänka lite. Tror du att jorden kommer att gå under och att alla vi kommer att försvinna i december 2012 ?

I filmen så är det ju ungefär sånt som kommer att hända så som dom säger själv vet jag inte vad jag ska tro på faktist, vill inte tänka ifall att det skulle vara sanningen.

VAD TROR DU ?
KOMMER JORDEN BARA FINNAS I 3 ÅR TILL ?


( Filmen 2012 & Day after tomorrow )


Dagens låt


Dålig på bloggandet

Har tappat lusten för att skriva just nu, ska ta tag i de nästa vecka så det blir ny vecka och nya tag!

Här är en bild på min grymt söta lilla kusin sebastian!
Im back in old school

Orkar inte blogga så mycket men här kommer lite i allafall, igår så var jag hos tandläkaren och drog ut en tank blä snart är det nära! Sen skolan och träffade min underbara hashim, sen sov syster hos mig så att vi skulle komma upp. Första dagen idag på praktiken tillbaka till gammla skolan som man sa att man aldrig mera skulle gå in i haha de höll ju inte länge! underbara barn bara de att ja e inte van med allt ljud så ja somnade och sov i två timmar när jag hade kommit hem. Men nu ska ja dra o kolla på tv peace!


( Osminkad & ful :) )


Tänk

Tänk igenom en extra gång, innan du fattar fel beslut


The Killers - Human


Jag hatar Söndagar

Inte skrivit på hela helgen förlåt! Va på kryssning i Fredags ju de va kul förutom alla problem som kom upp under resans gång men men haha! PLUS ATT JAG HAR 10 BLÅMÄRKEN IFRÅN BLÅTEN! I lördags vare fest hemma och massa människor, fick träffa min plutt till lilla kusinen som blivit 8 månader nu och RIKTIGT sööt säger jag bara! Idag har jag bara varit hemma pluggade lite och sovit.

Men nu ska ja kolla på några avsnitt på datan chatta lite med Emelie sen sova så ha de bäst!


( Ifrån kryssningen, ska försöka få fram alla bilder )


Godnatt everyone

Skriver i morgon mera, måste bara säga att hashim tack för att du finns.


Grattis mamma

Måste bara säga grattis till min UNDERBARA MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG !


Godnatt

Va hos tandläkaren idag, och ja jag ska faktist få tankdställning nu, men som tur inte både uppe och nere och bara i ett år weeei! Men men handlade massa hem idag och fixat lite men nu måste ja sova ska upp och möta kusin i morgon och så sen ska jag åka och köpa massa med roser sen kl 6 går ju båten så ja mkt att fixa tills dess! Godnatt


Tandläkaren nästa!

Shulululu alla underbara läsare! Vaknade runt 11 idag och sovit riktigt bra för sörsta gången på länge! Igår va ja i skolan men hade ingeting dära att göra så åkte med Emelie & Anna och möte sötnosen Hashim chillade i Masmoen stund sen drog vi hemåt och tog det lungt, käkade m,m, mysigt! Sen va ja en studn i Södertälje igår kom hem rint 10 tror ja klockan blev. Håller på att fixa mig just nu för ja ska iväg till tandläkaren snart, dom ska ta massa bilder och shiit varför får ni veta sen!

NU LÄNGTAR JAG! I MORGON DRAR VI PÅ KRYSSNING OCH VI SKA RÖJA SKITER I TJEJER!


( Sötnosarna Anna & Emelie bild ifrån igår )


Torsdag 08:32

Tja sötnosar! sitter nu är klar ska dra emot skolan med Anna ska åka med Barbie till gullmars, efter skolan bär det av till södertälje. Hörs senare puss & kram!


Tror ni på detta? pga svininfluensa ?!?!


Jag tror faktist inte på det, kanse har fel men nej för mig är det inte sanning!


Har alltid undrat..

Igår fick jag ett samtal ifrån en person som jag inte kommer nämna namnet på. Men den sa såna saker som fick men galen & ledsen samtidigt, att det finns folk som värkligen inte har någon skam i kroppen.

Men det samtalet fick mig att tänka på en sak , om men en gång har varit krimenell och suttit inne och hit o dit men ja ni fattar .

VARFÖR blir du dömd för det hela livet ? Och om du skulle bli anmäld för någonting som du ör oskylldig till så påvärkar det som ifall dom inte tror dig eller inte bara för att du har ne krimimell bakrund, varför är det så för ? Någon som vet?


Tisdag 23:50Kanse nte så bra uppdatering men jag försöker iallafall! Drog och käkade lunch med mamma ute mysigt faktist, sen så har jag pluggat ungefär hela dagen, skolan tror tydligen att jag inte gör mina grejer bara för att ja är hemma ? Men det är fel fel fel Jess gör mycket men mest på nätterna! Har såna grova svåra sömnproblem och ahr haft det i 2 veckors tid nu det är inte kul kan ja säga er, men i morgon ska ja ta mig till skolan varesig jag sover eller inte har sovit! Ska få en sak av älskade lillebror i morgon i skolan som tydligen ska hjälpa mig med att sova så ja vi får se hur det går. I morgon blir det till Södertälje efter skolan, men nu ska ja fortsätta prata med Azad & fixa naglarna peace!

Dagens låt


Sjuk

Inget bloggande i am sorry! Men ja vaknade idag med feber ooch sen somnade jag efter att ha stott och pratat med Barbie i ungeför en halv timme sen vaknade ja nyss och har feber! Ska fixa mig lite snabbt sen åka och äta luch med mami.

LOVAR ER ATT SVARA PÅ KOMENTARENA NÄR JAG ÄR HEMMA!


Godmorgon

Har bara sovit 2 timamr kunde värkligen inte sova inatt har vänt på mina dagar totalt men måste ju ändra tillbaka de nu tyvär. Ska snart röra mig emot skolan och den sista lektionen, sen ska jag till farsta med min änglar. Så jag skriver mer ifrån skolan eller när jag är hemma ikväll. ♥
Dagens planer

*PLUGGA
*STÄDA LITE
*BADA
*FIXA NAGLARNA
*KOLLA PÅ TV


Lite bilder


( Paula)

( Suddig bild på Cattri)

( Sandro,Anna & Rebecka)

( Sandro,Anna & Rebecka)

( Kyrkoogårdens alla ljus så fint!)

( Kyrkoogårdens alla ljus så fint!)

( Kyrkoogårdens alla ljus så fint!)

( Kyrkoogårdens alla ljus så fint!)

( Brors grav)

( Kortet fans vid bror grav på han & han son)

( Kyrkoogårdens alla ljus så fint!)

( Graven)

( Kryssings biljetterna tills på fredag)

( Kryssings biljetterna tills på fredag)

( Kusins present)

( Me )

1 November

Kom hem klockan 7 i morse va ju och hämtade ut biljettena till kryssingne och va hos morfar en stund, Sen ringde Rebecka och frågade ifall jag ville dricka med henne & tjejerna och självklart! Så vi va hemma hos henne först sen så drog vi vidare till Barbie så ja kom hem runt 7. Så ja vaknade klockan 3 idag INTE bra efter som att det är skola i morgon men vad ska man göra haha!

Längger in lite bilder senare, puss!

RSS 2.0