Dagens fråga


Har du förtroende för polisen ?


Vi hörs senare

Måste dra nu, så vi får höras senare ha en bra dag!
dagens kläddsel


Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sen gick upp lite försent så jag måste skylda mig att fixa mig nu.


Skulle sova

Sitter hära just nu och tänkte precis gå och llägga mig efter som att ja ska upp tidigt i morgon, men nej så blev det inte sitter och chattar med lillebror & en underbar person som alltid får en att le! Så jag blir uppe ett tag till iallafall


Lite bilder

Bilder ifrån igår ;



Dagens handling ;



Dagens låt


320 personer

Just fick reda på idag att broders begravning är den 27 November och det ska tydligen komma 320 personer ditt..ja vi får se hur allting blir.


Blir bättre på bloggandet efter lovet!

Sitter just nu och väntar på att idol ska börja igen och jag hoppas att Rabih & Eddie INTE åker ut hihi. Idag så fick vi ett tråkigt besked igen en nära i familjen har dött, så alla mina planer inför kvällen med festande och allting ställdes inte och det blev en familje dag istället. Åkte med mamma och handlade massa saker tills vi ska åka på kryssingen om en vecka, längtar faktist hihi. Ska åka med mamma,morbror, två kusiner, Barbie, Anna & någon mer tror jag det va så hoppas det kommer bli kul

Igår så vart jag med Rebecka hela dagen, mysigt faktist träffade en del gammla tjejer som man inte träffar ofta men det ska de bli ändringar på faktist! Kom väl hem runt 2 så det blev inget bloggande dära heller men som ni ser på rubriken snart är ju lovet slut. Då börjar allvaret igen och det inebär också mer bloggande för Jessica.

Nu ska lag ladda upp bilder, sen vänta på att idol börjar igen :)

Har bara en sak tillsist och säga; " Du kan hjälpa någon om den själv vill, vill den personen inte då kommer du ALDRIG att lyckas. Men tappa inte hoppet i första tag"!

Borde straffen skärpas?

Igår kom ju domen till dom två 16-åringarna för att han för mord och hon anstiftan till mord på den 15 åriga flickan i stureby. Och dom fick 1 år och 8 månader. Själv tycker jag att straffet borde bli hörgre, dom har ända tagien en tjejes liv är det BARA värt 1 år och 8 månader? Det är igenkligen ingenting dom kan sitta sitt straff sen leva sitt liv bara sådära? Tänk om allt fler och fler unga mördar och får så litte straff och kommer tillbaka och gör samma sak igen ? Ett människor liv är värt MER tycker iallafall jag!


Tycker du dom ska få längre straff?
Allmänt borde det bli längre straff för unga?


Onsdagen`s film



Filmen handlar om en tjej som bor hemma tillsammans med sin pappa och sin storasyster. Nazil är iranier och hennes pappa fortsätter att leva efter deras kultur. Men båda systrarna känner sig mer bekväma med att leva i svensk kultur, och en dag så träffar en av tjejerna en svesnk kille och hon blir kär, men ja det tycker hennes pappa inte om!

Jag såg filmen i skolan förra året, och tycket att den va bra faktist, se värld!


Onsdag 22:20

Idag har jag nte gjort så mycket, skoja det har jag visst har pluggat blä men det är ett måste när jag har en jätte stor uppsats som ska vara inne på måndag men men, nästa klar! Sen kom Barbie förbi en stund så vi satt på gården och pratade mysigt faktist. Sen har jag bakat lite tills mamma fyller år och kollat på tv. Nu ska jag sitta vid datan en stund sen så ska ja försöka sova tidigt så jag inte vaknar och hela mig dag är förstörd IGEN, som vanligt! Men det blit mer & bättre bloggande i morgon.


Rest in peace


Tänk på dig själv

Behandla andra så som dom behandlar dig, varför ska du offra mera om dom inte offrar lika mycket? Tro mig det är inte värt det. Det är bara du själv i slutändan som kommer må dåligt inte den/dom! Våga stå för det du vill här i livet, och gör det du vill göra så ska du se att du kommer komma hur långt som hälst! Du är född själv då kommer du klara det tro mig du måste bara ha rätt inställning till det :)

Livet är inte en dans på rosor, många gåner så faller man ner igen och är där man startade men då är det bara att börja bygga upp dig till toppen igen! Man behöver dom dära "fallen" då och då för att kunna lära sig någonting av dom.

Jag har lärt mig massa med saker, men just nu håller jag på att bygga mig upp till toppen igen ifrån att fallit ner till botten, men jag vet att jag kommer klara det, för jag har jätte många som stöttar mig i det jag gör!!

Hur långt har du kommit i livet? , har du lyckats med det du vill ?

Så nu har jag skrivit av mig lite om det som fanns inom mis just nu
ska ta ett skönt bad så uppdaterar jag nerare


KÄRLEK & RESPEKT


Åsikt


För några dagen sen så kom ju lagen med att homosoxuella får gifta sig i kyrkan. Jag själv personligen har ingeting emot det, jag tycker ju att alla ska behandlas lika och ja nu blev det ju så också bra det! Men det är inte alla som tycker som jag, vissa är förr det andra är emot det tyvär.

Vad tycker du ?
Är det rätt att dom ska få gifta sig ?
Har du någonting emot homosoxuella


Bilder ifrån gårdagen..


( Barbie sötnos ! )

( Hashim bror ! )


( Inte så bra bild på Rebecka men men )

( Barbie´s hund hittade ett ragg!!)

Måndag 19:19

tja sitter just nu hemma hos Barbie vi åt nyss. Idag va vi ute lite i centrum träffade Felicia och Christina sen kom älsklingen Hashim hit och vi gick och träffade Becka och hennes bror chillade med dom ett tag. Sen följde vi Hahsim en bit hem och ja nu sitter jag hära framför Barbies data och tar de lungt, fryser lite smått men men. I mogon bär det av till Södersälje så som det ser ut ju ♥

Söndag 23:57

Åkte till flempan och träffade Rand,Gamze & Suzzi mysigt faktist, gick runt i felmpan snackade en massa och sånt,länge sen jag träffade dom tjejerna, har faktist saknat dom!! Sen åkte jag hem och kollade på film och nu sitter jag hära vid datan och smsar med sötnosen!

I morgon ska jag träffa Barbie och jag kommer upp itid hehe, sen täven träffa min älskade bror Hashim vet inte rikigt vad vi ska göra men vi två har alltid kul tillsammans så ja.

Men nu ska ja kolla runt lite sen faktist lägga mig i sängen och kolla på film & smsa med sötnosen så ni får ha det så bra!


( bilden är ifrån i sommras RandJag sötnosen!)


En liten fundering

Vad tycker du att en person ska ha/vara för att ha en bra personlighet ?


Hinner nte blogga mkt


Tja, vaknade ganska tidigt idag, men blir lite förvirrad efter som att man har stält om klockan. Men men blev nyss klar och ska snart dra mig till bussen ska åka till Flempan och träffa min underbara tjejkompis som jag nte har träffat sen i sommras, så efter det kanse mamma ska hämta mig så snäll som hon är, eller så drar jag och träffar Barbie får se hur det blir men hoppas ni får en toppen bra dag!


En liten påminnelse

Inatt efter klockan 12 så ska man ju ställa tillbaka klockan en timme bak igen, nu närmar sig vintern mer och mer idag är det också exakt 2 månader kvar till julafton hihi.


Kvällens låt


Dagens fråga



TYCKER DU ATT ÅLDERN HAR NÅGON BETYDELSE I ETT FÖRHÅLLANDE ?
HUR TYCKER DU ATT DIN KILLE/TJEJ SKA VARA ?


Lördag 15:22



Hinner inte skriva så mycket jsut nu, ska iväg med mamma nu och kolla ifall jag hittar några skor eller nya jeans så man kan ju hoppas! Vet inte om ja ska dra till min tjejkompis idag eller inte jag får se hur de känns senare. Hoppas att ni får en underbar Lördag så hörs vi senare, CIAO

Fredagsmys



Idag blev det fedagsmys med mami, lagade tacos och kollade på Idol, och fortfarande är mina favoriter Rabih & Eddie kvar!!! Har nte gjort så mycket idag faktist bara tagit det lungt,i morgon där emot så tror jag att jag drar hem till min tjejkompis och ja vad vi nu skulle göra haha ? Kommer inte riktigt ihåg va de va men men. Sitter också och småfunderar på när jag ska dra till Falun & Borlänge men har inte kommit fram till när det blir än i alla fall..


A part of me

efter igår när ja prata med dig ja börja sakna dig som fan jessi du är en jävligt bra människa och en riiktig vän.  grejen e ja tänkte värkligen efter igår och de finns inte många som dej för du kan ge en person så mycke styrka att orka klara sej igenom sina problem och ja vill att du ska veta att ja tycker så, för du är en sån människa som är ärlig och säger saker rakt ut och du hjälper alltid alla andra fast du själv har de jobbigty och du tar alla andra framför dig själv..

Måste bara säga, jag älskar dig tjejen & jag hoppas allting kommer att lösa sig!

Se ni, lite snäll är jag iallafall hihi :)


Ett inlägg om killar/tjejer

Det är en grej som jag verkligen inte förstår mig på. Om man har kontakt med en kille och han säger att han inte har tjej och sånt, men sen senare så kommer det fram på något sätt att han har det, antingen ifrån den tjejen eller ifrån honom. Varför är det så ? Varför är man inte bara ärlig på en gång och säger sanningen för ? Sen så blir tjejerna skit förbannade på den andra tjejen, men det är faktist killens fel efter som att de va han som sa att han inte hade tjej men sen så ljög han.

VARFÖR ÄR DET SÅ FÖR ? VARFÖR HÅLLER FOLK PÅ SÅ ?


Förbannad!



Nu äre ju lov på rikigt har ju ingekligen haft de sen i måndags efter som att det inte blev någon skola för mig, men men nu är de lov och jag vet inte rikgit vad jag ska göra faktist. Känns lite bättre idag men aa. Sitter just nu och pratar med Emelie i telefonen den sötnosen! Förbannad är jag också, trodde folk hade växt upp & blivit mogna men tydligen så hade jag jävligt fel!


Krayzie Bone - Let Me Go, Let Me Fly


Jessica`s åsikt!

Har hört lite överallt just nu att alla pratar om Ica reklamen som går på tv4 om deras nya praktikant.

Alla får ju tycka olika, vissa kanse tycker det är förnedrande andra inte, men jag tycker det är bra i alla fall, att han får vara med gör det ju bara rätt till att vem som hälst ska kunna jobba på en affär så länge men är frisk i huvuden sen hur man ser ut på utsidan spelar INGEN roll, sen kanse dom kunde ha gjort den just lite anolunda så att inte dom värkligen trodde att han va dum i huvudet eller nått sånt, men jag tycker fortfarande det inte är något fel på den för det vissar bara att.. ALLA kan!

Funktionshinder ska inte stoppa dom ifrån att leva de liv dom vill leva!

VAD TYCKER DU ?
ÄR DEN FÖRNENEDRANDE ?





Sov gott bebe´s

Nej i morgon ska jag skärpa mig, blir mera bloggande faktist!
Men ska träffa Barbie & Joni så får se nära..
godnatt & sov gott ♥


Ny dag känns lite bättre

Jag ska försöka att inte sluta bloga, vaknade runt 1 idag kunde inte sova, tror klockan blev halv 4 innan jag somnade. Blir GALET på allt som är i mitt huvud just nu faktist. Igår pluggade jag faktist lite också, så att jag inte kommer efter i skolan fast det är ju inte lärarna oroliga för men iallafall. Idag ska jag iväg med mamma och handla lite smink och sånt som behövs sen ska jag bara ha en dag med mami and me! skönt! Slänger upp lite bilder sen också..så hoppas jag att ni får en bra dag !



Vila i frid broder ♥

De sägs att det hjälper att skriva av sig ? Jag ger det ett försök

Vet inte vad jag har i mina tankar just nu, allting är bara tomt. Jag som hade tagit mig så långt allting i mitt liv var perfekt, hade kommit förbi all sorg, dåliga saker och blivit en stark person! Jo iförsig det är jag ju fortfarande och stark kommer jag alltid att vara, men de e som om mitt liv är ett tänstikstorn, man bara bygger och bygger, sen när du minst annar det så kommer en vindpust och och allting är nere på bordet och du får börja om ifrån början. Så känns mitt liv just nu, som om allting jag gjor bara är borta! Finns inga ord, inga tankar ingeting just nu allt är bara en stor TOMHET!


Förlåt för jag inte har skrivit

Ja ni mår inte så bra just nu, hade kämpat mig upp till att mitt liv skulle bli bra igen, och jag lyckades allting va perfekt! Tills i Söndags eftermiddag då ringe min så kallade Pappa hem till oss, och hade en tråkig sak att bäretta. Änu en bror till mig hade dött, har ingen ork att skriva så mycket igenkligen. Har inga ord kvar det är 3dje personen som försvinner ifrån mig på ett år, inte kul! Ingen skola för mig den hära veckan, blir hemma och försöker ja vad man nu ska försöka göra. Ska väl försöka blir lite normal tills Fredag i alla fall för då är det ju HÖSTLOV! Men jag skriver när jag känner för det, hoppas ni mår bra ♥ !

Vill bara tacka alla underbara personen som finns för mig just nu, det betyder!




Rest in peace storebror

VILA I FRID STOREBROR CHRISTIAN!


Låt som spelas just nu


Nätter av sömnlöshet

Flertal nätter har jag legat sömnlös och tänkt
tänkt på varför just jag ? varför just mig ?
att jag just skulle få leva den dära jobbiga uppväxten
men hur mycket jag än ligger och tänker så kommer
jag aldrig fram till ett bra svar.


Idol 2009

Tittar du på idol ?
Isåfall vem är DIN favorit just nu ?



Lördag 12:06

Godmorgon, här får man itne sova länge för att man hör familjen prata i munnen på varadra men men. Skrev inget igår kväll satt och snackade med en tjejkompis i telefonen i typ 3 timmar så jag somnade en stund efter det fatktist. Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanse ska träffa Emelie sen träffa J men men vi får se hehe.

Kollade på Idol igår och är han bra eller är han bäst?
Jag ÄLSKAR honom i alla fall :)♥



Då vare helg

Tja allihoppa inget mer bloggande för mig igår, kom hem sen va hos min systers pappa och fikade och lite sånt. Sen bakade jag samtidigt som jag hjälpte syster att plugga lite. Sen åkte jag och mamma till arlanda för att hämta storasyster och hennes kille som kom ifrån Turkiet så jag var väl hemma halv 5 och då orkade jag inte ens sitta vid datan.

Vaknade runt halv 12-12 idag, käkade och snackade massa skit. Ska försöka plugga lite om en stund så jag blir av med lite efter som jag inte var i skolan idag .




Orkar inte längra ta andra´s liv före mitt eget,
ska fokusera på mitt och jag ska klara mina mål som jag har i mitt liv,
JAG SKA GÖRA MAMMA STOLT ♥ !


Torsdag 13:15

Inge skola för mig idag så jag fick sova ut skönt! Fixade mig nyss klart ska snart åka till Barbie`s skola sen ska vi till stan och hämta en sak ifrån The phonhuse. Sen efter det ska jag träffa S en stund sen ska jag hem och baka bullar åt familjen haha, och inatt ska jag till Arlande och hämta systeryster!!!


Godnatt everyone

Nej ni nu blir det inget mera bloggande för mig!
Sov så gott så hörs vi i morgon!
Puss & kram sötnosar

HÄRA KOMMER 2 BILDER IFRÅN IDAG!


Min sunshine kom och gjorde mig sällskap!

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket, men min killkompis hade drömmt en dröm om att han va hemma hos mig så ja då va han tydligen tvungen att göra så också haha! Så ja hem till mig kom han och vi hade ja kuddkrig, snackade om allting och chillade bara mysigt faktist! Han är den bästa jag har, den som alltid förstår en och alltid finns för en! BIG LOVE TO YOU BROTHER!

Men men följde honom till tunnelbannan vid typ 9 sen kom jag hem kollade lite på efterlyst sen nu sitter jag hära vid datan är inte ett dugg trött men jag ska försöka sova ändå snart, skola i morgon ju men ja vet inte vi får väl se hur det blir!

Bästemde nyss med barbie att vi ska till skansen på lördag haha ska bli mysigt att vara med min underbara tjej!




( Ja han hatar ju när man tar iblder, då blir det bilder i smyg! )


Vad skulle du göra ?

Skrev ju förut om misshandel & sånt i några inlägg ner, men idag i skolan när vi satt och lekte massa lekar och pratade just om fördomar som folk har emot varandra, man vill ta bort dom men tyvär så kommer dom aldrig att försvinna! Men något som jag har hört är att det ska bli någon lag på att man måste hjälpa till eller åt minstonde ringa till polisen ifall man skulle se bråk,misshandel eller nått sånt liknande. Och jag själv tycker att det är bra för det är inte många idag som gör någonting utan dom går bara förbi och låsas som om dom inte har sätt någonting.

Vad skulle du göra ifall du skulle se ett bråk eller misshandel som håller på just där du är eller går förbi ?


Seg dag

Idag vi skolan så satt vi med 2 stycken ifrån "Alla lika, alla olika" för att prata med oss om fördomar och diskriminering, seg men de va helt okej faktist. Sen drog ja hem möte en kompis påvägen så snackade med han en stund. Nu håller jag på att hjälpa mamma med lite saker, i morgon kommer ju min syster hem ifrån turkiet, har saknat henne!

Men jag har en fråga till er läsare

Har DU någon gång varit utsat för fördomar eller diskriminering?


Vaknade till snö idag haha!

Somnade igår så det blev ingen bloggande för mig sorry ska blir lite bättre nu! Ska snar iväg emot tunnelbannan ska till skolan vi ska tydligen se på någon föreställnign eller vad de nu va någon organisation som skulle komma till våran skola, sen efter skolan kanse jag ska träffa S men vi får se hur det blir det med! Ni får ha en bra dag & jag hoppas att alla läsare mår underbart!


JAG HAR FÅTT MIN TELEFON!

Hej alla underbara läsare och förlåt för en dålig uppdatering men har inte haft så mycket tid. Idag i skolan gick det jätte bra faktist fast jag höll på att somna haha. Sen efter möte jag mamma i Gullmarsplan träffade även syster dära helt oväntat. Sen åkte vi om min telefon och efter många telfonsamtal så fick jag min telefon tillslut! Efter nästan 3 månaders väntan så är den min! Har jätte ont i huvudet så jag skriver mera senare ska dra och käka nu.


Vad tycker du ?

En ska som jag har tänkt på ibland är varför dömmer ungdomar varandra innan dom ens har pratat med personen ? Jo jag vet jag kan göra så ibland också men jag försöker i alla fall att ge den personen/personerna en chans och se vad dom är för några. Men det är ju såna saker som sen öeder till att det blir bråk eller till och med misshandel bland varandra. Och idagens samhälle så är det inte många som anmäler en sån sak bland tjejer, Folk säger att killar slås mer än vad tjejer gör. MEN HALLÅ ??? ÖPPNA ÖGONEN!!! Det är fel fel fel, tjejer bråkar också men det som skillnaden är att det kanse inte går lika långt eller blir en jätte stor sak av det hela.

Hur tycker du det är idag mellan ungdomar?
Dömmer du innan du ens pratar med den/dom ?

Har du någon gång varit med i bråk bland tjejer/killar ?

Själv så va jag en dålig person förut jag bryde mig inte om något och jiddrade tillbaka med dom som jiddrade, jag va uppkäftig och massa saker.  tills den dära dagen kom då det är någonting så att man vaknar upp och ser. Min närmaste tjejkompis vart groft misshandlad och va nära döden, det fick mig att ändra mig till en helt annan person. Idag så hatar jag att bråka med folk.


Michael Jackson - This Is It


Måndagar är alltid sega.

Kom nyss hem ifrån skolan, de gick väl helt okej faktist. Va i Hashims skola och kollade runt också. Sen drog jag faktsit hem skulle göra en grej men nej så blev det inte. Ska faktist bara ta de lungt hemma så som det ser ut just nu, har skit ont i huvudet! Sitter just nu och lyssnar på Michael Jackson`s låt This is it som släpptes idag, ere bara jag som ska gå och se hans film på bio eller ?:) Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag än så länge!



Söndag 19:39

Vart nyss klar med pluggande, skönt att få det gjort faktist! Nu sitter jag och myser med hunden och dricker te. Va ute med hunden och de regnade som tusan, inte skönt då vill jag hellre ha snö än att det ska regna! Kallt vare också för den delen. Ska snart kolla på Ensam mamma söker sen blir det bara chillkväll vid datan för mig, sova tidigt efter som det är skola i morgon!


Spelas just nu i mina högtalare

Minnen ♥


Bara pluggandet kvar

Nu sitter jag hära med fina naglar, fixat ögonbrynen, duschat och ja de ända som e kvar nu är att jag ska plugga så tråkigt!!!


Godmorgon

Vaknade för ungefär en halv timme sen, förlåt att jag inte bloggade igår men jag gick till centrum och möte Ina sen så drog vi hem till mig och satt och snackade massa skit i 7 timmar tror jag, hon gick hemifrån mig halv 5. Sen så gick jag och la mig på en gång. Idag vet jag inte vad som händer måste plugga lite på min uppsats om Ken ring. Sen duscha och lite sånt så det blir nog en hemmakväll för mig idag.


Dagens låtar


Straffen hårdare & framför allt längre!

Samhället måste bli bättre på något sätt, så många tjejer som blir utsatta för våldtäkter vargie dag. Ska man som tjej inte kunna gå hem längre utan att vara rädd att någonting ska hända en ? Ska man inte som tjej kunna gå ut ensam ? Det händer så ofta och blir bara mer . Så varför kan inte samhället lägga ner tid på det hära så att det minskar ner, så att tjejer kan få leva sitt liv utan att ens behöva tänka på att det ska hända!

För dom som göra sånt måste det finnas något som gör att dom inte ens tänker tanken på att göra det, att dom själva skulle straffas på något sätt ? För en tjej att bli våldtagen det kommer hon få leva med hela livet det är ingen händelse som går att plocka bort ur hennes liv!


My life is wonderful

Hoppas att ni alla underbara läsare mår bra, det gör jag i alla fall! Måste börja inlägget med att tacka till alla fina kommentarer och alla läsare som läser, thanks you make me happy♥!

idag vaknade jag runt 10 har itne gjort så mycket kollade på idol och lite sånt, sen nyss har jag storstädat lägenheten så att mamma blir glad, idag vet jag inte vad som händer kanse ska träffa en killkompis men vi får väl se hur det kommer att bli, annars så är det ju match ikväll Svergie- Damark haha så i värsta fall kollar man väl på det eller nått :) Men nu ska ja fixa lite i mitt rum, hänga upp lite saker och bädda sängen så jag skriver om en stund.


Ne-Yo - Angel


Veckan som kommer

Under veckan som kommer så tänkte jag tipsa om 1 sak vargie dag för oss tjejer

Tips om hur du får fina naglar billigt
Tips om ansiktet
Tipps om smink
Tips om grejer till håret
& några saker till 


SÅ MISSA INTE DET !


Gammal låt men älskar den fortfarande!


Fredag 22:56

Idag så har jag städat typ halva lägenheten för mammas skull, sen va jag ute med hunden i typ 2 timmar mysigt faktist! Sen åkte jag en sväng med mami. När jag kom hem så har jag nu suttit och bästellt massa presenter till min mami efter som att hon fyller år snart:)! Men så vart jag kär och bästellde en klänning också...Hoppas den är lika fin som på alla bilder som fanns, här får ni en bild :)!


Fin ?


I will follow you & you follow me, deal?:)

Följ min blogg med bloglovin


De är så det är

Man måste göra det själv, men inte ensam!


Alla är ju människor

Igår när jag kom hem så kollade mamma på uppdrag granskning så jag satte mig framför tven och kollade på det med henne. Det handlade om en kille som har varit kriminell, men för 12 år sen så la han av med det och han tog sitt straff. Sen så när han kom ut så fick han ett jobb och några år senare så blav han chef för det företaget, men nu så vill dom att han ska sluta bara för att han har vart kriminell en gång i tiden han senaste brott var för 12 år sen.

Jag vet inte vad jag tycket omd et hära, klart att han ska få en chans om han värkligen har lagt av med allt sitt gammla och sköter sig desutom varför skulle han inte få ha ett jobb då ?

Vad tycker du ? Ska en kriminell som har varit det men slutat få leva ett normalt liv? Eller ska han vara "stämplad" hela sitt liv ?


(Bild lånad ifrån google.)


Jessica tipsar

Jag har flera sånahära kofter i massa olika färger, och dom är super mysiga och sköna! Jag rekomenderar värkligen dom billigt också bara 199 kr på H&M!


Dagens låt


Fredag 10:55

Hoppas att ni alla mår bra, själv är det jätte bra med mig! Vaknade runt 10 idag ingen skola för mig. Har städat lite i mitt rum och ska fortsätta snart. Just det är ju helg nu skit skönt faktist! Får se vad jag ska göra kanse ska träffa min killkompis och lite annat men vi får se vad som händer:)!


Ett snabbt inlägg!

Tjja allihoppa hoppas ni mår bäst för det gör i alla fall jag! Va i skolan idag för att göra mitt psykologi prov och jag klarade det fick G så är överlycklig för har bara varit på en av hans lektioner men klarade det ändå så är stolt! Sen träffade jag min älskade Hashim va kanse med han i typ en halv timme eller 40 min sen drog jag med mamma och satte in pengar till min syster som är i Turkiet den ungen! Sen så har jag pluggar pluggat och pluggat . Men nu orkar jag inte mera så nu drar jag emot Barbie och ska snacka lite skit och ficka sen ska jag träffa R en stund, så jag skriver när jag kommer hem ♥

ÄLSKAR min vinterjacka nu när det är så kallt!


Rätt eller fel ?

Nu för tiden är det allt vanligare att människor i alla åldrar träffar någon tjej/kille ifrån datan. Och det kanse både finns posetiva och negativa saker med att göra det .

TYCKER DU DET ÄR RÄTT ELLER FEL ATT TRÄFFA NÅGON ÖVER INTERNET ?


Trött

Idag så var jag i skolan, gick väl bra faktist hade muntlig redovisning om religoner och det gick jätte bra! Sen så slutade jag 11, men satt i skolan med Anna & Hashim och snackade typ i en timme. Sen drog vi hem pluggade lite tog det lungt bara. Sen åkte vi iväg med mamma och hjälpte henne med lite saker.Nu sitter jag hära hemma och väntar på ingeting igenkligen eller jo ska kolla på tv ikväll men det är inte än. Måste igenkligen plugga för jag har prov i morgon men jag ORKAR INTE! Ska nog göra det i morron innan skolan! Nu ska ja sitta vid datan en stund, sen laga mat till la familia!


7 oktober

Godmorgon, vaknade 20 i 4 av att mamma kom in och sa att dom skulle vakna snart men ja orakde inte gå upp. Sen kl 4 kom mins storasyster och la sig på mig så ja va tvungen att gå upp! Dom drog och nu sitter jag hära och fattar inte ens själv vad f*n jag gör uppe nu ? Men ska snart börja fixa mig och så. Mamma kör till skolan idag har en redovisning om religoner att göra men funderar på att dra hem sen för ja e sjuk & har feber! Men vi får väl se hur det blir. Hoppas bara nu att min syster får det underbart i turkiet ♥


Stress

Stökig skolmiljö stressar oss!

Stress är någonting som i sin del kan leda till att man blir sjuk, och inte längra orkar med och "går in i väggen" så som det heter. Läste i tidningen att allt fler och fler är stressade oftare. Det kan bero på miljön i skolan, hur du lever, vad du gör för att inte stressa och så vidare.

MIN FRÅGA ÄR NU;
Vad gör just DU för att inte stressa?
T.ex; Skolan,fritiden och vart du än är och känner dig stressad ?


Godmorgon sunshine´s

Vaknade för en stund sen, sovit jätte dåligt vaknade hela tiden och har feber på det också! Men ska ialla fall till skolan idag och försöka kämpa mig igenom hela dan långa dagen. Sen blir det hem för mig efter som jag ska umgås med familjen idag och kanse plugga lite har prov på torsdag.


Inget mera bloggande ikväll.

Orkar inte skriva mera ikväll
är jätte trött och känner att jag börjar bli sjuk IGEN!
så jag ska kolla på tv sen krypa ner i sängen
och kolla på film istället
så vi hörs i morgon på morronen
puss & kram på er


Börjar inlägget med en tråkig sak!

Såg alla mina komentarer och så vad det någon ANONYM ( snälla skriv ditt namn istället) som hade komenterat en text om en killkompis till mig, och han skrev såhära

anonym
om Hashim Said:
han är ju fan mördare...!? OFTA DU ÄLSKAR EN SÅN JÄVLA DUM PERSON!
JAG SLÅR VAD OM ATT HAN HAR SKJUTIT TUSENTALS MÄNNISKOR!
JAG TYCKER DÅ DE ÄR JÄVLIGT HEMSKT ATT ÄLSKA NÅGON SOM BEGOR MORD !
HAN HÅLLER JU I EN K-PIST ELLER NÅTT !? :O


Snälla människa VÄX UPP! Du känner inte en honom hur ska du veta om att han är dum ? Vet du ens hur gammal människan är vadå skjuttit är du dum eller ? Aa han kanse håller i ett vapen man vaad spelar det för roll ? han e ingen mördare bara för det! Han är en tonåring som lever istt NORAMALA liv! Så snälla ta reda på fakta innan du öppnar din mun nästa gång!

Så där va min ilska ute lite i alla fall, idag så vart jag i skolan och allting gick jätte bra utom den sista lektionen tror fan med att det finns IDIOTER i min klass! Sen så åkte jag och mötte en kompis och vad med honom en stund, kallt men ändå mysigt! Sen träffade jag mamma och åkte hemåt! Skönt att vara hemma men det är ju så kallt ute nu, så i morron blir det VINTERJACKA FÖR MIG =)! Men nu ska jag vänta på att klockan blir hacl tio så att jag kan kolla på Älska,hatade förort som jag alltid kollar på på måndagar! Bloggar mera efter det!

JIPPIE I MORORN KOMMER MIN STORASYSTER :D!!!

ta hand om er så länge!


Sexhandeln

Läste på nyhetskanalsen alldeles yss där dom skrev om att det är allt vanligare att både killar och tjejer "viker" ut sig på internet, poserar framför webkameror, tar bilder och lägger ut på t.ex olika hemsida som bland annat; Playahead.se, Lunarstorm.se m,m.

Själv så tycker jag att det hära har gått för långt! Men någonting som jag själv har märkt är att unga tjejer tar kort på sig själva lite halvnaket eller till och med heltnaket och lägger ut det på deras "profiler". Enliget mig är det bara för att få STATUS och att folk ska ragga på en och se hur många som göra det!
Att sälja sin egen kropp, lägga ut massa bilder på den kroppen man har bara för att man tycket att det är kul!
NEJ TILL DET! Det är inte konstig att gammla gubbar får tag i tjejer på internet och sitter och hotar dom med massa grejer bara för att dom ska göra massa saker framför t.ex webbcam, lite får dom faktist skylla sig själva om dom lägger ut sånna bilder!

MEN DET ÄR BARA ÄCKLIGT ATT HÅLLA PÅ SÅDÄRA!

TYCKER NI ATT EN LAG BORDE GÖRA FÖR ATT JUST SÅNTHÄRA INTE SKA FINNAS ?
VAD TYCKET DU OM JUST SECHANDELN IDAG ?


( Bild lånad ifrån www.nyhetskanalen.se )


Godmorgon

Va uppe kvart över 5 i morrse, låg i sängen och kollade på film. Sen vid kvart över 6 gick jag upp klädde på mig drack te kollade på the voice och lite sånt. Nu ska jag bara sminka mig sen är jag faktist klar för att röra mig emot skolan idag. Sluta ganska sen och ska träffa en person efter skolan så vet inte när jag kommer att blogga antagligen ikväll. Hoppas att dom ringer ifrån The phonehuse idag, snart blir jag riktigt galen på vad dom håller på med! Nu har min telefon snart varit borta i 2 och en halv månad! SKA ALDRIG MERA KÖPA NÅGONTING DÄR IFRÅN!!

nej ni nu ska ja försöka få upp girlsen till skolan, vi höres ikväll!


Tack för hjälpen!

Tack för alla komentarer jag fick igår när jag skrev om pappor ska amma?. Jag var inte ensam om att tycka att det var fel, nästan alla höll med mig om det. Kvinnan är ju skapar för att födda barnet och amma den. Varför ska då Mannen göra det när det finns annat för honom att göra under tiden ?

SÅ NEJ TILL ATT PAPPOR SKA AMMA BARNET !


Ska mamman eller pappan amma ?

Kollade på nyhetsmorgon i morrse på tv4, Att amma är det vanligaste sättet att mata ett nyfött barn, men nu tydligen så vill dom försöka få fram att en kille kan amma hans eget barn. Dom tgo upp att det ska vara jämlikhet mellan båda könen, men hallå tänk till lite, och en man skulle amma barnet vad skulle vi tjejer få göra då ? Det är ju vi som bär på barnet i 9 månader och sen födder fram det till världen och sen ska pappan amma? Vad ska mamman göra då da, ett barn behöver närhet och det kan den få ifrån båda föräldrana men jag tycker fortfarande att det är en SJÄLVKLARHET att det är mamman som kan göra det, en pappa kan få närhet med sitt barn på flera sätt men låt ammningen vara hos mamma!

Vad tycker ni om det?, ska en pappa amma sitt barn ?

RÄTT ELLER FEL ?


( bild lånad ifrån googel.se )


Hashim Said

En person som betyder mycket i mitt liv,
och som har gjort mycket för mig,
han som är en av mina närmaste

 
Du är alltid förstående och får en att må bra, du är guldvärd
och jag kommer aldrig att lämma din sida!
Du är som min egna lillebror,

JAG ÄLSKAR DIG SUNSHINE


Söndag 13:03

Vaknade runt 11 idag, gick upp och kollade på tv och sen ahr jag bara tagit det lungt. I morron är det skolan som gäller igen, ska vara där vargie lektion om jag inte blir sjuk igen förstårs. Måste skärpa mig nu har bara 3 skolveckor kvar ungefär sen är det ju praktik, så aa man kan ju hoppas att dom 3 veckorna går fort. Snart är det ju lov igen inte långt kvar nu.

Gammal låt


Hemma kväll

Har nyss badat och städat lite men har mycket kvar och pluggande också men orkar inte mera. Sitter och kollar runt på vad jag ska köpa till min mamma, hon fyller ju nämligen år snart :). Sitter hära med tända ljus, musik och funderar på massa saker. skriver mera senare


Längtar till vintern :)


växupp

Pass på alla LÖGNARE, snacka inte med mig så länge ni inte säger sanningen!


Dagens låt; Massari - Be Easy


Godmorgon 12:30

Vaknade ungefär för en halvtimme sen, igår åkte jag och möte Ina i Odenplan sen åkte vi till slussen och tog bussen mot gustavsberg tror vi va på bussen nästan en timme. Sen kom vi fram satt och kollade på idol och tog det lungt bara, sen gick vi till centrum och träffade deras killkompis och så. Men de va så kalt så vi tog bussen hem och min underbara mamma hämtade mig & ina i slussen, älskar dig mamma! Somnade direkt när jag kom hem de va därför jag inte skrev någonting igår.

Idag så ska jag bara ta det lungt, försöka plugga lite har massa prov/läxor till nästa vecka. Sen får jag se vad som händer ♥


Finaste låten; Ken Ring - Änglabarn


Solstråle

Sitter och snackar med min stolstråle på msn just nu, fick se han i cam så va tvungen att ta bild haha vet att du kommer döda mig men ja tar de ! Ska smina mig sen ska jag träffa Ina och vi ska snacka massa bullshit & ficka.




Älskar låten


Fredag 10:02

Ingen skola fö rmig idag, men vaknade ändå tidigt haha. Ska iväg och ficka med Ina idag en stund sen ska jag med mamma har lovat att följa med henne och göra en sak. Sen vet jag inte vad som händer ikväll har en del planer men vi får se, är ju fortfarande sjuk..


tanke

Människor förändras inte, man lär känna dom bättre


1 oktober & sjuk igen

Idag har jag bara sovit hela dagen faktist, har fått feber och värsta förkylningen inte kul! Pluggade nyss till körkortet tror jag gjorde det i 2 timmar. Längtar som f*n faktist. Ikväll blir det hemma och pumpa te för min del. Ska kolla på idol & sen även på inlåst som kommer efter idol, med tanke på att ja känner en av dom som är med dära. Nästa vecka kommer min gullunge till hund igen efetr som min syster ska till Turkiet den unge haha!


syster kärlek ♥


Massari - Real Love


RSS 2.0