Shhoo

Snart bär det av till Småland, på måndag är jag hemma igen men då är det inte vilken dag som hälst utan närmare MIN DAG, min föddelsedag!


Godnatt på er där uteIdag så va jag med syrran på en tv inspelning, tror syrran har fått någon knäpp nu att hon ska vara med överallt, men de som e kul är ju att dom kontaktar henne också. Hoppas på att det blir fler för DIN del men inte min riktigt haha, inte min grej men kul vart det iallaflal. Seen så körde jag ifrån Norra barntorget & hem, men nu blir det natti för mig. Ska upp lagom tid i morgon för att orka sätta mig bakom ratten och köra ända ner till Jönköping där jag ska spendera min helg & umgås med nära och kära, och jaa men de sista är och förblir hemligt ett tag till..
GODNATT!


Don't tell me that it's over

And I wanna see what it’s all about
And I wanna live, wanna give something back
Don’t tell me that it’s over
It’s only just begun


Kunde inte sakt det bättre själv


Ett sista farväl


Rasar

Ibland så rasar allt det är då man börjar om på nytt och bygga upp det som rasat. Men allt har rasat för mig för mycket, för många gånger, för ofta, nu måste jag leta efter orken för att kunna bygga upp allt IGEN, men vet inte vart jag ska leta, de gör så ooonnnnnttt!


Like a tatto

True love is like a tatto...it hurts when it bleeds but it feels good within & last forever till the end of your time


Gyptian - Beautiful Lady


.


Tillbaka snartSnart är jag tillbaka i skrivandet på heltid igen, men har så mkt att göra nu men snart så. Känner bara för att jag behöver skriva av mig lite.


RSS 2.0