Mörda?

En sak jag inte förstår det är det hära med att vara tillsammans/gift med en person och sen mörda den man lever tillsammans med ? varför då igenkligen? Vad vinner man på det? Varför är man ens tillsammans då ? 

för två veckor sen så tittade jag på Efterlyst och då tog dom upp ett fall om en tjej som försvan en vecka innan hon skulle gita sig med sin sambo. Och i fredags så stog det på tidningarna att han nu också va försvunnen och att dom trodde att båda hade blivit bortrövade. Sen igår hittades det en kropp och sambon va bränn skaad sen nu är det han som är misstänkt att han skulle ha mördat henne.

bara en sån sak vad finns det som kan ligga bakom så att man kan mörda den man är tillsammans med? Det måste ju i sånna fall vara någonting riktigt illa? det tror jag i alla fall okej att bråka med varandra eller tjafsa men inte ska det behöva gå så långt så att någon dör, eller ? Alla är födda hära i sammhället för att leva tills den dagen du blir gammal och dör du ska inte behöva vara ung som gammal och bli dödad.


Lämmna din åsikt,tanke eller liknande ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0