Ina här

Varit full upp i helgen, i fredags så var jag i upplands väsby på någon fest i skogen! Höll på att frysa sönder mig, åkte tillbaka till stockholm och festa på Medusa, nice! lördagen så spendera mesta av dagen i en bil.. åkte ditt och ditt! kvällen så var jag ju på kräftskiva, smaka en kräfta, fy faaaaan vad äkligt ju! Men det var trevligt folk där. hahaha söndagen var jag på bio... :)
Jag hoppas Jessica har det bra. Tycker att hon ska komma hem nu..


BIG LOVE TO YOU JESSICA ! <3


emelie här

Alltså ja hinner inte ens uppdatera min egen blogg o nu ska jag uppdatera jessicas oxå haha ;)
Min dag började iaf med att jag tog tåget från borlänge klockan tio, kom fram till sthlm vid halv ett då mötte en tjejkompis upp mig sedan drog vi direkt till skolan. När vi kom dit fick vi reda på att vi är lediga imorgon *wiiihoo*! Så imorgon blire en tripp till min hemstad, falun. Och ja, för er som inte visste kommer jag därifrån :P Liten stad med 55 000 inv. "de du inte vet om dig själv de vet alla andra" - ungefär så är det där :)

Och medan jessica ligger o pimplar paraply drinkar så får vi andra frysa ihjäl här hemma i sverige, det har varit ruggigt jävla kallt och ja funderar stark på att ta fram VINTERJACKAN?? :O Hösten är fan här, helt sjukt.

JESSICA KOM HEM!! :D:D


ne nu lär ja dra på mig nattmössan o krypa ner under täcket, natti natt <3

Ina här

Nu så är jag här igen:) saknat mig? förmodligen inte... hahaha
Varit på jobbtorget, varit rätt lugnt där, typ som att vara i skolan, fast man söker jobb, förber sig inför arbetsinterljuver och sånt.
Men jag har fått jobb på Delicato i tre veckor:D yäääy. Börjar den 6 september. Hemska tider dock. 12-21.
Sov morgon och bra med betalt, synd att klaga.
Ska tydligen på kräftskiva på lördag, jag som h*tar kräftor och sånt! vet inte, hur när och vart.. Om våran kära Jessica hade varit här så hade hennes kommentar varit "det är bara du som lyckas din åsna", något i den stilen.

Förresten är det bara jag som saknar henne? kooooom hem Jessica! <3
Men jaa, jag måste tyvär vidare. Ska på Bandit fest på harry b james eller till en kompis. Så måste bli klar:)

slänger in en låt som vi alla känner igen;)




peace and love!

:)

Det här är Jessicas andra kompis, Ina :)
Fick ett sms av Jessica härom dagen.
Hon verkar ha det toppen i solen, medans vi andra lider i regnet! Gissa om man är lite svartsjuk... hahaha!
Får logga in lite senare och skriva något roligt.
ha det bra så länge:)

ITALY

Hejhopp gummisnopp! ^

Nu är det så att jessica befinner sig i italien och har det helt jävla underbart medan en annan får sitta kvar här hemma. ;) Orättvis som f-a-n! Och ja, jag kanske borde presentera mig, Emelie var namnet, går i jessicas klass och förövrigt så hatar jag glass! (haha) Fick i uppgift att tillsammans med några andra söta tjejer, (de får presentera sig själva) hålla lite koll så de blir uppdateringar i bloggen. Så har ni tur kanske ni får någon mer update senare idag annars så ville ja bara säga att: "Jessica, jag hoppas ni har det superduperbra där borta och jag saknar dej till tusen!!"


PUSSS!

Sista inlägget ifrån mig

Nu sitter jag hära, harr packat det sista paula har gått, pratat med min baby och fixat det sista. Nu ska jag faktist försöka att sova en stund ska åka hemifrån halv 5, så ja de e snart! Men ni får ha det så bra hära hemma och så hoppas jag att tjejerna uppdaretar om roliga saker ;)...Hej då Svergie


Gullmarsplan

Sitter hära och läser på Aftonbladet om den 17-åriga flickan Johanna Gurgu som blivit mördad av en 36 årig man. Blir bara så förbannad när ja gläser sånt! Men nu har jag inte tid ska till Gullmasplan och sen Årstaberg, och sist till SÖDER puss!


Nästan sista dagen



Sitter hemma med min baby medans hon duschar så sitter jag hära har nyss fixar naglarna.
Men nu ska jag komma till de jag pratade om för några dagar sedan, jag drar ju till Italien på tisdag morgon och jag håller på att plugga som en dåre till körkortet så har nte helt helkelt tid med att blogga men vill inte ge upp detta, så mina 4 fina tjejer kommer hålla boggen uppdaterad med ja vad vet jag inte men uppdaterad iallafall :)...


Grattis prinsessan


Grattis på din 20-års dag
hoppas den blir underbar och massa skoj
kärlek till dig vännen min ♥


Perspektiv

Ledsen för att jag e keff på att skriva, men har det lite mkt just nu. Och åker ju om exakt en vecka också så kommer inte ha så mkt tid att skriva, plus att skolan drar igång på Torsdag och så pluggar jag som en dåre till körkortet med så då hanmar bloggen åt sidan. Men det ska jag fixa, under veckan som jag är borta ska jag be några av mina underbara vänner att hålla bloggen uppdaterad ut deras perspektiv ovs...med det säger jag


Hemma igen..

Kom nyss hem, va hos tandläkaren men nu är man barnvakt till syrrans son så har inte riktigt tid med datan, vi hörs senare kram på er !


Ändrade planer...




Nu ja jag taq min tandborste och ta cyckeln till min bästevän där jag ska sova, så hörs senare lr i morgon.


Fixa & trix men behöver er hjälp

Skulle ju ändra om igår, men hade inte tid så ska sätta mig nu att göra med och medans jag gör det så behöver jag lite hjälp ifrån er läsare...:)


Isf hur pluggade du teorin ? Hur läng tid tog det? Några tips att ge?


Joureny



Kom nyss hem ifrån att varit ute med hunden, träffade några gammla barndomsvänner påvägen och någon med någon liten hund som skällde som f*n på min hund. Bombar musik i högtalarna just nu! Väntar på att syrran ska komma hem, sen ska jag fixa ordning lite och hitta sommarklädder efter som att JAG ÅKER OM 8 DAGAR:D...


Nu ska jag fixa om lite i bloggen...


Underbar kväll igår




Hade faktist en underbar kväll med tjejerna igår, kunde inte bli bättre faktist. Slänger in bilder lite senare på våran kväll :)...Festade i 11 timmar ja men va f'n man lever bara 1 gång!


Mohombi - Bumpy Ride...♥


Dagens låt..


Voice 09 / Voice 10

Tänkte lägga upp lite låtar/klipp ifrån förra året o sånt och sen årets artister ? Vet inte ens vilka hälften är av dem men men hahha!


För att se förra årets kolla in hära...
http://webbradio.thevoice.se/index.aspx?cid=6&cattype=4&mediaid=33256

& årets artister som kommer är, Flo Rida, Lazee, Mohombi, Kato, Madcon, Sean Banan, CrossFire & Tinie Tempah


Godmorgon Stockholm

Såå ögonbrynen är färdiga, naglarna och sånt. Galet varmt ute ju hade inte tänkt att de skulle vara så varmt så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig men men som tur är så har jag ju tid på mig att bästema mig. Ska röra mig emot Ina runt 3-4 sen ska vi tjejer samlas hos henne och senare ska vi röra oss in emot Kungsträgården För ikväll är det ju Voice 10 kl 19-22. Tror faktist att det blir sista året för mig att gå, man mognar och växer ifrån ju. Juste därför vi alla tjejer ska dra ditt sista året typ elelr något sånt.


JAG ÄR KÄR

Skulle vela ha alla 3, men den VITA måste bli min! Guuud vaa fina dem är!


Broken angel

Snart har jag läst ut körkortsboken, pluggar som en dåre nu förtiden men det är det värst. Så ni ska jag ut och göra vägarna osäkra hahaha


Mosters sötnos


Ska finnas vid din sida hand i hand föralltid!


Mosters sötnos


Ska finnas vid din sida hand i hand föralltid!


JAG SKA FIXA DET


Dagen fråga till er


I så fall, hur ? gör ni det själva? kostar?

Jag själv gör det, kan inte gå en dag utan att ha något på naglarna det känns tomt annars!
& jag fixar miga naglar helt själv

Så ser mina naglar ut just nu;


Tjja tjjja

Färdig fixad, ska strac möta upp Ina och ska troligen till Farsta om jag inte har helt fel ?


Next sängen


Dagens shopping


Hårfärg & troser sitter inte fel

Till italien..

Till italien...

& Presenter till mina prinsessor som fyller år snart...♥


Stolthet


Färg i håret

Sitter hära nu med färg i håret IGEN men vad ska man göra? :)


9/8-2010

Nu måste jag dra, ska hämta upp kusinen i Sätra för sen ska vi till Huddinge och till trafikskola och gå kursen riks 1an. Hoppas ni får en bra kväll!


Älskar att få hem packet i början på veckan!


Byebye


Mina sötnosar

37852_4342303530 (MMS)

Är dom inte gulliga ?:)


Älskar cover på bra låtar


Förtroende


I love you phillip morris

Sitter hära och myser med hunden, tänkte att ni skulle få en bild med honom men han vill inte sitta still, har även katten i bakrunden :) Ska kolla på I love you phillip morris, Någon som sätt den ?




Det Åskar & blixtrar utanför mig...:(


Jessica tipsar

Tappar du mycket hår? Tex när du drar ut toffsen ur håret & liknande?


Tro det eller ej, men det hjälper!


Just gonna stand there and watch me burn




Nu ska jag städa!


Musiktips...

Gillar ni svensk hiphop/rap musik ? Lyssna på detta då...



Dalenbarn feat Nanga - En Andra Chans
Dalenbarn feat Danjah - Svarta Nätter

Dalenbarn feat Victoria Limenza - Spår från uppväxten


Godmorgon

Sitter nu hära och lyssnar på musik, vaknade för ungefär 40 min sen. Är sjukt trött fortfarande, idag blir det att fixa upp rumet det ser ut som en bomb har varit hära!

Om 17 dagar sitter jag i Italien och njuter!


Next next


Systers B-day..

s


De e för oss som solen går upp...♥

Ibland när någon som är ens närmast hjärtat mår dåligt, sitter och gråter om kvällarna och du vill hjälpa till men vet inte riktigt vad man ska göra för att få den personen att må bra, vad gör man då igenkligen ? Jag vet ju hur det är, det vet nog alla man kan bara lösa sina egna problem själv men man kan bli stöttad och få prata med ens nära, men det är aldrig dom som kan lösa ens problem åt en brukar oftast bara bli värre då. Just nu sitter jag och tänker på min Storasyster, alla vi har motgångar och det går sakta sakta upp men just  när man sitter dära så ser allt bara skit ut. Men jag vill säga till dig kämpa på, du är stark du har gått igenkom så mycket så jag vet att du kommer att klara detta också. Jag tror på dig, och det gör många. Jag älskar dig syster, finns för dig i vått och tort!


Premier love

Vargie bild öppnar upp ett minne och ett skratt hos mig, vargie bild jag kollar på har sitt minne & sin tid. Kunde inte hitta en bild där vi såg ledsna ut eller såg ut att ha tråkigt. Alla vänner har sina bra & dåliga stunder. Ibland kan man till & med behöva lite tid ifrån varandra, och de e just det vi har haft. Sen ger tiden oss en tillbakablick och man börjar sakna, tänka och tycka. Och man ber om ursäkt, och kan inse hur det egentligen va. Jag tror att tiden kommer kunna ge oss en vänskap igen, men somsakt allt tar sin tid. Du va den ända som vet hur vi hade det? allt bra, allt dåligt ? vi gjoprde evrything together. Jag älskar dig än idag

Låten väcker minne,iallafall för mig.


En Andra Chans

Tjja, lagom bakis är vad jag är, sjukt ont i huvudet och sommnade på partyhatten på huvudet! Slänger in en låt, ska vila nu så hörs vi senare ikväll


Godnatt sötnosar

det regnar ute och de e fy skam på mig att jag är uppe nu, men kom nyss hem efter att ha firat syster yster så nu bär det av till sängen!



Lagom nykter & glad...


In på småtimmarna

Sitter hära hemma hos ina och krökar med föddelsedags barnet anna, sen ere paula ona och jag. sitter och kör sanning och sen bllire lite andra spel också, hoppas bara att anna tycker att hon har fått en lyckat föddelsedag. Va runt med henne i två timmar med ögonbildel och hon blev sjukt nojig hahaha! Men nu ska jag dra medans dom är ute och röker, puss på rumpaannhhh så hörs vi i mrogon!!!

Grattis Hadil...♥




Gammal kärlek rostar aldrig

Godmorgon sockertoppar!
Håller på med hemligheter och färgar håret...


NI GÖR MIG SÅ GLADA

Åhhh har inte kunnat eller snarare har inte haft tid att kunna skriva eller svara på alla era underbara kommentarer efter som jag spenderade hela gårdagen i en bil och höll på att flytta in massa saker i bilen och sånt tömde hela huset. Sen idag så vare till Stockholm och sen IN MED ALLT IGEN. Som tur är hade jag hjälp av underbara ANNA & PAULA! Men nu orkar ja inte är helt slut, och systeryster fyller ju år idag så har inte heller tid med detta. Har massa att fixa plus att jag ska i med färg i håret och fixa klädder, ehh jag vet inte hur jag ska hinna allt detta. Men det får gå, man lever ju bara en gång...





SVARAR PÅ ALLA KOMMENTARER I MORGON


GRATTIS PRINSESSAN

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! ETT FYRFALLIT LEVA FÖR LILLASYSTER HON LEVER HIP HIP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!

Älskar dig min prinsessa!


Bye bye Sthlm

Nu är jag klar, så vet inte om jag kommer blogga mera fören måndag natt men vi får se, ta hand om er sålänge och ut och njut av solen..


Godmorgon Stockholm



Börjar dagen med en låt, sitter hära nu och lyssnar på musik. Måste slänga ner lite grejer och klädder i min väska efter som jag ska tur & retur till Småland idag, ska leka flyttgubbe också. Skulle åkt hemifrån kl 8 egentligen men min syster ligger fortfarande och sover? Kanske borde ta och väcka henne så att vi kommer iväg, mosters kille är iallfall färdig och klar.


1 Augusti


RSS 2.0