Gunnar på g

Har ingen ork för dehära, vet inte om ja ska fortsätta eller inte så det därför jag inte skriver nått
Svara på kommentarerna senare idag, lr i morgon!


Milton finns nu

Sitter nu med färg i håret, hoppas på att försöka göra håret mörkare igen hehe. Va i skolan idag fast ja inte ens ville, allt gick bra och vi kokade korv på idrotten haha! Men nu ska jag komma till de viktiga, JAG BLEV MOSTER IDAG 12:56 KOM MILTON TILL JORDEN, Så SÖÖÖÖÖT bebis unge!!!


Sorry

Haft så mycket bara skolan helda dagen, sen körskolan i nästan 4 timmar kom hem för en halvtimme sen och nu ska jag ta tag i pluggandet också, så inget skrivande idag men hoppas i alla fall på att lilla Milton kommer ut ikväll!


Godnatt

Nu sitter jag hära, har pluggat lite på körkortet och så efter som ja ska till körskola i morgon haha. Men har inte så mycket tid för datan nu ska snart krypa ner under täcket och myssa med min katt och glo på någon film tills jag somnar. Meeeeeen innan ja drar ska ni få en låt av Jason derulo hihi bara älskaar honooomm!!





Tiden går för fort ibland








Jag älskar dig

Hemma nu ska käka, sen vänta på att syster kommer så ska vi ha en syskonkväll eller nått liknande :)





Weeeeiiii

Det är så härligt när solen är framme, sköönnt som f'n som ni frågar mig. Vaknade för en stund sen och e ganska seeg men det är ju alltid så på söndagar. Väntar på att mamma ska komma hem för hon måste hjälpa mig med lite grejer, sen blir det plugga med syrran ikväll! Hoppas att ni får en bra dag, kram på er där ute i solen!


Hära är Rabih och Eddies låt

Rebound - Hurricane


Locked in Love

Sitter hära nu och lyssnar på massa låtar med Jason såklart :D..hittat en del som jag inte hört, konstigt faktist efter som ja har galet många av hans låtar! Fixade nyss klart mina naglar och pratar med bror om allt möjligt faktist, väntar på att syster ska ringa och säga att hon är hemme men MUPPEN ÄR SEEEEEEG!


Så blev det


 för mig är det en självklarhet


Jason Derulo - Electrifine



Vad skulle du välja ?

Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det.


Black Eyed Peas - Bebot


Bed of roses

Sitter hära och lyssnar på musik med tända ljus och bara kollar runt och tänker. Gud va allt va bra förr, men samtidigt så tänker jag framåt och hoppas på det bästa! Syrran va inne på sjukshuet för någon timme sen, men neej inte Milton kommit ut än, mosters lilla pojke e seeeg :)...




Sean Kingston f.t Justin Bieber - Eenie Meenie

Old music

Som ni märker så ÄLSKAR jag musik, och kan faktist inte klara mig utan musiken! Så nu slänger jag upp lite svenska låtar som e lite gammla men för mig ger dom GROVA minnen!


Sötaste handledaren i have

Pratade just med min Sunshine Emelie i nästan två timmar, om massa bullshit. Idag blev det en lungt fredagkväll för min del med mamma och kollade bland annat på talang, två så sööööta killar som va med och rappade!! Ska se om ja kan hitta klippet och lägga upp det hära, sitter och pratar med min handledare på facebook, och den tönten läser min blogg :D...fast de roligaste med henne är att hon är en KOPIA av min storasyster, personliget, humor, knäpphet ja allt de dära, en riktig sköning!



SJUKT HÄRLIGA GRABBAR!!!!!:)


Så sant

Man får ut precis lika mycket av livet som man sätter in i det


15 April

Sitter nu och tänker på gud va tiden GÅR FORT... men sen kom ja och tänkta på en annan sak, idag är det datumet som jag ska bli moster men ingen liten Milton har kommit än i alla fall, hoppas han kommer snart!
Saknar min systeryster!


Jason Derulo - She Flies Me Away


Nu börjar de hända saker


Som ni ser bilden här ovanför, YES säger jag bara! Testade synen på mig här om dagen, och hade jätte bra syn blev skit glad då. Sen nu idag ringa mamma och bokade tid tills på Måndag då ja och hon ska på handledarkurs, så ja sen kan få köra runt med mamma, de börjar ju närma sig nu.

Jag har ju alltid drömt om att skaffa körkort, men jag har sakt till mig själv innan detta år är slut så ska jag ha mitt körkort, LÄNGGGGGGGTAR!


Godmorgon sunshine

Blir så trött på de hära vädret, sol ena dagen och man känner värkligen våren. Sen blir det skit väder och så håller det på sådära. Snälla vart är VÅREN ? Hoppas i alla fall på sol idag, ska fixa mig klart nu sen emot praktiken och underbara ungarna ahaha.


All The Right Moves


Trött

Kom nyss hem från skolan, dagar har varit si så dära faktist. Inte orkat så mycket men men de e bara kämpa inte så lågnt kvar tills sommarlovet nu. Sitter och väntar på att kl ska gå så ja kan gå o mötta upp en vän. Puss på er i solen


Keep your head up

Jag vet hur det känns, har varit med om mycket för min unga ålder..sen så kan jag sitta och tänka på att de finns folk som har det värre än mig, men samtidigt så kan man inte heller tänka så, för skulle man tänka så då kommer man ju aldrig att tänka på sig själv och hur man igenkligen mår. De gäller bara fortsätta kämpa, upp med huvudet eller som jag säger Keep your head up det är inte bra just då men låt mer tid komma så kommer det att bli underbart tillslut.


Mammas gata ♥




Godmorgon

Vaknade upp med solen i ögonen sjukt härligt, tills ja kom på att jag måste plugga idag efter som skolan drar igång i morgon igen inte lika kul medans man har det hära vädret utanför sig. Så jaa vi hörs senare!

Känner mig som på bilden just nu


Sitter nu hära och lyssnar på No more drama på datan och läser Cosmopolitan väntar faktist på att D ska ringa mig, men segare människa finns det nog inte just nu i alla fall. Kvällen har varit si so dära, försöker må bättre men känns som om ja tappat allt igen. Sitter också och funderar på ifall ja ska lura ner mamma till storesyster igen eller åka själv, behöver komma bort från vardagslivet ett tag känner jag, så ja inte tappar fokuset på allt, men nu hoppas ja att D ringer snart men han e så seeg när han säger att han är påväg hem från stan, men sov gott på erhörs vi nog i morgon, kram!


Never ever

Ta aldrig NÅGONTING för givet, för rätt som det är blir du huggen i ryggen!


Du är min egna ängel

Har ni någon person som alltid förstår er? Ovasätt om ni bara sister framför den personen tyst, eller bärettar saker för den ? Det har i alla fall jag..så har ni inte det försök, alla behöver det!



Du vet redan allt, men vi behöver varandra  älskar dig sunshine

Till dig lyssna på texten..



Isley Brothers & JS - Busted


Remember

Sorry för dåligt uppdateraden, men har ju haft lov och sista dagen på lovet nu dessutom. De har hänt så mycket, men har samtidigt haft galet kul med mina tjejer. Tills i Torsdags, då det kom ett dödsbesked igen, orkar snart inte. Varför ska det alltid hända mig? Räcker det inte snart, gud varför göra du så emot mig ? Trodde att de hära året skulle bli bra, att jag skulle slippa massa skit och jobbiga saker, men nej da det bara forsätter. Hur mycket ska en människa orka, varför händer allt just mig ?

Men mer får ni faktist inte veta, har ju faktist ett privat liv med. Sov hos Annas bror igår, de va mysigt snackade en massa som vanligt. Har sån ILSKA och FÖRBANNELSE inom mig på vissa, skulel bara vela skrika och slå och slå någonting så att jag kan få ut alla agritioner som finns inom mig.

Mamma är i alla fall hemma igen, skönt har saknat henne och behöver mamma, hon är mitt allt!


Du har ju våldtäktsmannen där nere!

Jahapp då vare kväll inge, och här sitter man med syrran och väntar på bruden med det långa håret! Vi ska i alla fall få en lika lyckad kväll som det blev igår, för det va riktigt bra fast vi bara va tjejer hahah! Så nu blir det på med sminket & klädderna så får ni se hur den hära kvällen slutade i morgon eller inatt? Lessan för min felstavning tidigare men va inte speciellt nykter om man säger så! Kram på ER..


Shulululu säääxxii

Sitter hemma med tjejerna och chillar galet och fridker, skönt faktist de va ju ett tag sen. Men nu måste jag tillbaka till dom innan dom blir galna på mig. Men ville bara att ni skulle veta att jag lever, kram på er!


Godmorgon Sthlm

Sitter nu uppe och njuter av det underbara vädret som är hära! Nya grannar har man på G också haha, men syrran är i duschen nu och ja måste börja fixa mig ska in till stan och möta upp sunshune, hörs innan vi drar ut


Godnatt sweeties


Har hållt på att fixa syrrans blogg design i några timmar nu, men ska faktist få några timmars sömn med. Så det blir fortsättning i morgon, hoppas alla där ute sover gott för det tänker jag göra nu.


Min syster är ***

Sitter nu hära, medans syrran ligger o klagar på allt i sängen haha! Idag har vi bara tagit det lungt, skönt faktist. Men i morgon blir det BULLAR OCH BANNANER


GRATTIS TILL SÖTASTE



Alone at home



Sååå nu har mamma åkte för ungefär 2 timmar sen, och jag sitter och väntar på att syster ska komma. Skönt att vara ensam hemma faktist, chilla som fan med andra ord!

Mr X va nyss hära, och ja vi snackade lite och så .  Men nu hoppas jag på att sega syrran kan komma så att vi ska dra till bussen, vi ska nämligen åka och handla på Willys haha, de ska nog gå bra. Ska ta med mig kameran också så att det blir lite bilder sådära. men puss på er så länge, hörs ikväll!


Så SÄÄXXXIIII


Tja tjena hallå

Solen är framme änu en dag, undra nu om man hoppas på att våren är här för att stanna! Det är i alla fall underbart att vara ute. Mamma drar ju i morgon, så då blir det ensam hemma haha, vi får se hur det kommer att gå! Det är ju lov, så ska njuta som fan av det faktist.


Grattis sweetie, som blir 18 idag. Hoppas du får en bra föddelsedag!

Men nu har jag inte tid med detta längre, slänger också upp en låt innan jag drar, puss på ER

 
Jason Derulo - Broken Record


Människor

Kloka människor diskuterar idéer
Medelmåttiga människor diskuterar händelser
Dåliga människor diskuterar andra människor


Sånt e livet

Förlåt om de inte blir mycket skrivande hära, men har ju lov så orkar inte


Godnatt

Idag fick jag två brev hem , ett var mitt presentkort som ja ska utnyttja på massage tror jag i alla fall det få rbli. Men sen det andra var ifrån min Storasyster som skickade ett tack kort för att jag var på begravningen, så gullig! Så nu sitter den brevid min säng, så ska ta kort i morgon så ni får se hur vacker han & det blev på min vägg.

Men nu ska jag krypa ner under täcket och gossa lite, och kolla på Bombay Dreams typ hihi godnatt



I love this!

Funderar

Sitter hära hemma och funderar, blir ju moster om 14 dagar om allt går som det ska. Och jag hoppas att jag kommer att få bästemma ett mellannamn på lilla Milton som han kommer att heta, och jag vill att han ska heta Leandro. Älskar det namnet, och tycker även om namn som inte alla heter.

Jag tror i alla fall de skulle bli grymt bra, vad tror ni ?


Usher - Omg (feat. Will.I.Am)


RSS 2.0