Små svarta änglar



Nyduschad och klar sitter hära och lyssnar på Kalle Baah - Små Svarta Änglar ska strax ut och måste hitta en *** till födelsedagsbarnet som fyller år på tisdag. Så ska jag övningsköra också.
Imorgon bär det av till Småland tur & retur.




Vakna


Together


Godmorgon

Har inte haft någon ork att skriva när jag vaknade eller så har lekt en massa med syster son idag på morgonen, men nu har jag halva filmen att kolla klart på efter som jag är så duktig på att somma till filmer, sen måste jag fundera en del saker till...


Om du var himelen skulle ja vara vingar

Satt precis och pratade klart med finaste, pratade nog över 1 timme faktist. Riktigt mysiggt hoppas att planerna blir så som dem ser ut just nu,hoppas!  Ska strax krypa ner i sängen och kolla på film tills jag sluter mina ögon..


Ger man sig in i det, får man tåla

va i stan med mamma,anna,angelika och erica och tog det lungt och snackade lite skit. Nu är det sista fixat inför syrrans föddelsedag och bara 1 sista liten sak så är allt som de ska vara:)..Ska kolla film nu har ont i huvudet och är trött, ha en bra fredag alla söta.


Senderat dagen med denna skönhet!


Jag älskar när solen är frammme

Hemma igen, men nu ska jag bli upphämtat och med syrran och fixa en ny telefon till henne, ha en bra fredag!


Yees de e fredag

Gick nyss upp..Måste iväg nu ska hämta ut min telefon, och hoppas att dom har hittat mitt minneskort!


Vi måste acceptera...


next solarium med syster

Nu drar jag och solar, hörs sen :)


Nu ska jag ut i regnet

såå klar, fixade lite saker ja måste ha med mig för att kunna fixa syrrans present. Men nu blir det utgång och sen ikea tror jag, ha en bra dag i detta regn så hörs vi senare, puss på rumpan!


Känner mig löjlig att ha på mig skolans tröja på sommarlovet, men det är så skönt!


Favorit i repris




Deppigt väder...

Vaknade otroligt sent idag, men skönt att få sova ut. Ska snart börja fixa mig för att ja måste åka och fixa en sak åt Anna som fyller år på tisdag. Sen blire nog bara att de det lungt, måste sola för att få bort lite ränder som jag fick igår när jag solade haha.


Next to my bed...♥

Nu blir det sängen för mig, trött och känner mig nere. Ska kolla på snabba cash innan jag somnar tror jag.
Godnatt på er söta babe`s



Tips till er med färgat hår

Jag kan tipsa om hur jag sköter mitt hår, kanske kan hjälpa någon där ute. Om du har färgat hår titta då ere bara fortsätta att läsa...

Jag tvättar håret ungefär 4 gånger i veckan, man ska inte göra det för mycket det är inte bra.
 Och då använder jag Shampoo från elvital för färgat hår.

Sen blir det balsam, mycket balsam! Tveka inte för det gör håret mjukare!

Och 1 gång i veckan har jag inpacking i håret i 20 minuter.

På sommaren försöker jag att låta bli att platta håret, det sliter så extramt mycket.





Svar på fråga

Jag fick en kommentar av en tjej som undrade hur man får en "signatur" efter vargie inlägg så som jag tex har..



Först så måste du ju skapa dig den signaturen du vill ha och så laddar du upp den i din blogg, och kopierar adressen.

Sen så går du in på Kodmallar och letar upp

<div>${EntryBody}</div>
<div>


Mellan dom hära två klistrar du in adressen som du kopierade innan så det ser ut såhära..

<div>${EntryBody}</div>
https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1326098/images/2010/namnls_100128996.jpg
<div>

Sen är det bara att spara, och simsalabim så finns den efter vargie inlägg du skriver


Grattis Nahida på din dag



Grattis på din 19-års dag gummsan!


Svar till er..



Har fått många kommentarer om mitt hår, yes det är mitt hår äkta till 110%. Har sparat det i 4 år för att ha fått det såhära långt, och inte klippt mig på länge..så nu vet ni :)



På g till solningen

Så drar och solar nu med systrarna, hörs om ett tag..♥


Svar till er



Har fått många kommentarer om mitt hår, yes det är mitt hår äkta till 110%. Har sparat det i 4 år för att ha fått det såhära långt, och inte klippt mig på länge..så nu vet ni :)


Seg och trött

Sitter hemma, lite kaos just nu så har inte så mkt att skriva. Ska snart iväg och sola men innan de ska jag ta ett långt bad och raka benen och fixa lite...



Måste bara tacka er för alla underbara kommentarer och besökarna som bara går upp och upp!


En fråga till er...

Sitter och funderar lite på föralltid, satt och lyssnade på musik nämligen och då kom det upp.

Tror DU på ett föralltid ? Vad betyder igentligen föralltid för just DIG?



För mig beror de väl på om man säger de för att man menar de o skulle vela de eller om man bara säger det som toma ord.


Godmorgon för er men godnatt för mig!

Kom nyss hem, varit i tallkrogen hela kvällen och chillat med folk mysigt faktist! Men nu ska jag sova, och filmen jag såg hete Bröderna karlsson så om ni gillar svenska filmer gå och se, den har premiär nästa vecka, alla i salongen skattade ofta!

Men som sakt godnatt på er...


Sol sol sol

Så hemma, lyckades lämmna in telefonen faktist. Nu har jag slagit in systerysters presenter efter som hon fyller år på Tisdag så nu ska ja ut och snacka lite privata saker med Paula. Slänger in ett inlägg sen innan jag drar till bion.


Systers presenter, 7 stycken :)


Tröja ifrån gina

Söt klänning

Snygga leggins, ME LIKE!

& en svart vanlig långärmad tröja



Byebye!


Jalla jalla



Slänger in bilder när jag kommer hem på vad jag handlade igår, men nu har jag brottom! Puss på er sålänge!


Godmorgon

Sitter uppe och lyssnar på Love the way you lie på högsta volym! Måste fixa mig lite snabbt för att följa med mamma till svenskabostäder haha sen ska ja göra ett nytt försökt att lämmna in min mobiltelefon efter som det var stängt när jag kom ditt igår. Ha en bra dag..hörs när jag kommer hem...♥


Next the bed...♥

Nu blir det sängen för mig, kolla på film som jag (som vanligt) kommer att somna till. I morgon kommer syrrans sons pappa hit och senare på kvällen ska syskonenbio ska bli mysigt faktist!


Svar på fråga



Tjjaa, jo det är så att vi började bråka av vissa anledningar som är onödigt att ta upp hära de e faktist privat och ett år sen närmare sakt. Då blev jag förbannad och tog bort den bloggen, och lite ångrar jag att jag gjorde det med tanke på att det hade varit kul att kunna läsa och minnas tillbaka allt som stog den, för vi hade ändå den bloggen ett bra tag. Så hoppas du blev nöjd med ditt svar..:)


I'm home again



Såå solade, va i globen,sockelplan och sen ute en prommenad med hunden. Sitter nu hära och har sjukt ont i magen och tråkigt. Så nu blir det till att svara på lite kommentarer..♥


I'm back soon

Drar och solar nu men storesyster!


Osminkad men men


Svar på fråga


Svar; Jag själv tyckte inte att det gjorde ont att göra hålet, men en tjejkompis till mig gjorde det och de rekomenderar jag INTE att göra. För det tog ungefär en halvtimme och få igenkom nålen. Så om du/ni ska ha hål i överläppen eller något annat ställe som är lite "grövre" gå till någon som kan (studio) för då blir det bäst, och det går snabbt.


Mycket bakom ett leende


Utgång nu

Såå då är jag klar, och sminkad för första gången sen skolavslutningen typ känns jätte konstigt, men men :)..Ska till Banken sen blir det inlämming av telefonen. Sen ska jag umgås med systeryster ♥ hoppas ni får en toppen dag!


Gypsy


Not Afraid

Godmorgon vaknade för några timmar sen sovit sjukt skönt inatt faktist. Ont i magen bara men men, ska strax in och duscha sen blir det iväg till banket för att hämta pengar sen ska jag lämmna in min telefon på lagning så den blir fixad igen.


Ibland hatar jag att vara tjej

Mina ipren är slut och jag får panik och mina mens tabbleter är också slut, och jag har GALET ONT I MAGEN! Så nu går och och läger mig och ska försöka sova, inte för att det kommer att hjälpa men jag kan ju alltid försöka. Men sovgott på er söta killar & tjejer :)





Blickar tillbaks


Äntligen hemma

Hittade faktist lite grejer idag när ja va ute och handlade. Sen blev jag avsläppt hos Ina käkade och snackade en massa skit. Sen så övningskörde jag och hämtade syrran sen kom ja nyss hem ifrån att varit ute med hunden en liten runda. Haft en bra söndag ?:)


Shopping + middag

Drar nu till Sickla och ska handla lite små saker, sen ska jag på middag hos underbara Ina. Hörs där ifrån sen

ha en bra söndag alla söta!


Söndag

Sitter och myser med min systers son, han e så sööt när han skrattar. Väntar på att min systser ska komma hem så att vi kan åka till Sickla snabbt. :)Senare ska ja träffa ina...


Godmorgon

Sitter hära med mitt Te och kollar ut, riktigt mysigt faktist sålänge man håller sig inne. Ska snart kolla på en film lr så..


Love the way you lie


Ut i regnet IGEN

De blev en blå barnvagn fin faktist ska nu ut i detta kalla väder med hunden, bläää men vad ska man göra han måste ju också få göra såna behov..♥


Next Solna

Drar till solna och köper barnvagn, hörs!


Myspys med lite regn

Det regnar just nu hära i hammarby, och det är faktist ganska mysigt nu när jag kommer ut genom fönstret och hör hur det låter emot fönstret. Fast jag innerst inne HATAR när det regnar men mysigt är det just nu iallafall!


J*vla f*itt ben!

Har sååå ont i mitt ben, haft det i 4 dagar nu vaknar på nätterna av det och allting känns som om någon hugger med en kniv i benet. Ouuuff!!!

Menmen, kom nyss hem varit i Globen i två timmar tror jag med syrran och mamma. Sprungit runt i alla affärer men hittade ingeting förutom två naglack. Ska sitta hära ett tag nu, sen blir det raka benen och lite sånt :)


Osminkad YÄÄÄYYY

Drar nu ska kolla på någon barnvagn lr något liknanade, om ja e snäll kanske jag får köra haha!



Outfit: Kofta och linne ifrån Gina
Leggins ifrån H&M
Örhängen: Ur&Pen

SAKNAR MEMEEELLIIIII


Vänner och vänskap

Man behöver inte 150 vänner för att vara älskad, omtyckt eller behvisa hur man är. Ha dem du värkligen kan lita på, som du har eller kan bygga upp ett förtroende för. Dem som älskar dig för den du är, och dom kommer alltid att acceptera dig. Sen alla bråkar , men på nått sätt är det ett bevis på hur mycket man igenkligen tycker om den personen. Och bråk behövs ibland, men huvudsaken är att man kan hitta tillbaka till varandra sen. Va RÄDD om era vänner, och låt ingen trampa ner på dig eller behandla dig illa!



Systeryster kommer hem idag


Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sen lr något liknanade. Sitter hära nu och kollar på en film, ska snart in på facebook och kolla runt lite.


Föddelsedags tips & godnatt

Har två nära vänner till mig som fyller år snart, och nja när man har svårt att komma på vad man ska köpa i pressent till dem och dom har allt dem behöver. Ja då så slå ihop er några stycken och gå in på Sexvaruhuset och aa de e bara välja dära haha, kan bara säga att mina två tjejkompisar kommer dö av garv den dagen dom fyller år :). Men gör bara de om ni kan skämta och skoja med den som fyller år...

Och med det säger jag godnatt faktist, ska ta och krypa ner i sängen och kolla på Tre kronor

Sov gott!


1 månad kvar

Sitter och kollar på massa bilder på italien och sånt, de får mig bara att längta om exakt 1 månad så är jag dära! Visst min bästa killkompis Musse fyller år samma dag som jag åker inte så kul men kan ju fira honom innan lr när jag kommer hem såklart :). Ska bli så skönt att komma bort ett tag, precis att skolan börjar då också haha men men vem bryr sig igenkligen ? Jag som sköket skolan ;)...


00:37

Kom nyss hem varit ute med Paula & Rebecka och tog ett varv runt och satt och saackade en massa skit. Men fyfan vad kallt det är ute nu  ? Bara på en dag kan det ändra sådära..känndes som om det va dags att börja sätta på sig jacka snart haha! Ska sitta lite vid datan nu, sen blire film.


Ut en stund

Orkar inte sitta hemma och orkade inte följa med familjen, så jag drar ut en stund och träffar en gammal kompis.



Bye bye


Sicilien

Den 24 Augusti drar jag till Italien 1 vecka, ska bliii sååå SKÖÖNT!


Släpp allt och bli dum


Bättre vägar sakta

Ibland blir man bara så trött på allt, men måste man alltid förklara? Nej faktist inte det tycker jag inte i allafall. Ibland är det bara skönt att koppla va mobilen, datan och bara vara. Och precis är det så jag har gjort.


Godnatt


Pratade nyss klart med Salar i telefonen, ska försöka att träffa honom innan veckan e slut. Men nu blir det sängen för min del, film och telefonen. Sov gott allihoppa


Sjukt trött efter gårdagen

Varit med min syster,mamma, syrrans son , min moster och kusin idag och umgåtts och käkat, riktigt mysigt faktist. Fast jag är heelt död. Ska iallafalll kolla en kursgrej som ja ska gå med min kusin snart :)


Mosters kille!


I No Wan Trouble


Fix

Så då har jag fixat Azitas vlogg vad hon nu råkade göra har jag ingen anning om men den blev iallafall klar nyss och sen har jag fixar Emelies design


Dagens köp

Den kom hem idag

Äntligen har ja hittat blåa skor

Och köpte en ny lur för några dagar sen..


Hittat mina blllåååaaa skooor!

Igår så träffade jag älskade Bassam i stan och följde med honom tills hans arbetsintervjuv haha men det slutade med att han drog där ifrån. Kul att få se honom iallafall, och framförallt i stockholm. Sen så var jag på kyrkogården och la en blomma hos mammas släkt sen hos Storebror.

Idag;

Hemma igen, va ute med mamma idag och fick med mig ett par blåa skor hem och en föddelsedags present till min prinsessa som fyller år snart. Fick även hem min Parfym idag, slänger in bilder om en stund. Ska nu städa mitt rum efter som en gammal barndomsvän kommer över ikväll och vi ska snacka massa skit med lite vin.
Kram på er så länge!


Sega söndagar

Tjenare, sitter och lyssnar på musik just nu. Kanske ska åka och köpa en mobil idag, men får se hur det blir med det. Ha en ass bra söndag :)


Inte lång tid kvar nu


Always someone else to blame

Inte så lång tid tills jag blir 18 nu da, och håller på att tänker mkt på hur/vad osv jag ska göra min tatuering. Men tror att jag har hittat texten jag vill sätta på foten lr nacken.


eller


Man vet aldrig vad man har


Dagens


Lördag 17 juli

Shhuuu, sitter hära med min syster son medans han ligger och sover så tänkte att ni skulle få se hur sööööt man kan vara! Ska ut nu och lämmna tillbaka lite grejer som ja ångrade att jag köpte vi hörs senare ikväll.


Medans vi faller


Saknar det extremt mycket

Har ni någonsin varit med om den känslan att ni vet att det antigen är början eller slutet på någonting? Trodde att det vi hade tillsammans va början på en lång och rolig vänskap som skulle hålla. Att veta att jag gjorde ett fel det kan jag stå ut med, men jag vill rätta till det felet. Vill läka alla sår och vill få det bra igen, men allt är inte mitt fel. Har fällt en del tårar för dig och det gör ont och känns i hjärtat, såhära skulle det väl inte sluta ?


Man vet inte vad man har


Tillbaka

Tror bara att jag behövde en pause, tillbaka till denna blogg igen :)


RSS 2.0