It`s true

om de är en sak jag har lärt mig med livet,
är att man aldrig ska ta något förgivet.
den man väl tror är äkta o den man väl tror man älskar
och är älskad av
visar sig vara falsk.
trött på att bli behandlad som skit,
trött på människor som utnyttjar.
en dag kommer DU, min kära vän,
inse att du gjorde FEL mot mig den dagen.
du kommer att inse vad du gick miste om,
ditt största misstag


Mina julkappar

Har ni varit snälla så ni fick något skoj i jul da ?:)
det fick jag i alla fall, jag fick

Parfymer
Guldsmyken
Pengar
Jacka
Klädder
Skor
Kalender
Bad saker
Kropps saker
Gosse djur
Presentkort

Jaa älskar min familj, dom är mitt allt!


Kärlek & Respekt till min syster

En bild säger mer än tusen ord.

Jag älskar dig syster


Väx upp

Blir så förbannad & irreterad.
Trodde du va mognare än sådära!


Dåligt skrivande på lovet

Har inte ork till att skriva faktist, får se om det blir bättre om några dagar lr så. Sitter just nu och myser med hunden & katten med tända ljus MYSIGT! Tappat bort dagarna har jag också gjort. Men vet iallafall att de e kördag idag. Så skänt att ha lov!



God jul


Vaknade nyss typ, så det blir ett snabbt inlägg idag. Hoppas att ni alla får en underbar jul och massa mys! Själv så blir det åka runt lite till folk sen vara med familjen mysigt! Hade även lilla julafton både igår och i förrigår med systrarna. Så ska lägga in bilder på allting jag fick senare. Men hoppas ni får en bra dag. Puss & Kram!


21 december

Ny duschad sitter och myser med hunden nu. Ska snart fixa mina naglar och lite så. Va i stan idag och min syster kollae könet på hennes unge i mangen och jag ska bli moster åt en KILLE :D...Ska fi fan bli skit roligt ju! Fast lite ledsen blev ju hon för hon ville ju ha en tjej men men avd ska man göra, inget som går att bästemma ju..ska fixa naglarna nu hörs om en stund

Ni kan få en låt att lyssna på i alla fall..
sommar känsla


.

Ingen tvingar DIG att läsa
då behöver du inte ens kommentera
utan gör nått annat istället
du vinner ingeting på det
tänk på dig själv
du förlorar INGETING på det.


Fint

Sjukt, kom och tänka på en sak nu och tänkte att jag behövde skriva av mig lite så jag satt och skrev på ett papper sen så vara ju såhära ungefär 2 veckor innan jag skulle på begravning för min bror så satt jag och lyssnade på en låt jätte mycket, och tänkte på bland annat honom när jag hörde den. Sen när jag satt där i kyrkan och ser mig omkring sen efter en stund så ställer sig en tjej brevid alla blommor med en gittar och börjar att spela och sjuka och då vare den låten som jag har lyssnat på innan, sjukt läskigt allting!
Men det va jätte vackert!



Utan dina andetag..


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


Ray J - what i need


4 advent

Tiden går så fort, redan den 4 advent jul om 4 dagar och ett nytt år om 11 dagar..

( Bild lånad ifrån google)


20 december



Va nyss ute med hunden och OMG vad mycket snö det är och det kommer bara mer & mer, mysigt ju men ändå haha! Ska fixa mig snart och sen köpa sista julklapparna nu ere ju bara 4 dagar kvar tills julafton.


19 december


Vila i frid ✞♥


Vila i frid storebror 18/10-09


Systeryster är hemma

Dåligt bloggande, men igår så va jag med Musse & Anna kollade på film och va ute gick runt lite mysigt. Vaknade tidigt idag, har varit och köpt julgran med mamma. Fixade den när vi kom hem och så. Och då hade även storasyster & hunden kommit hem. Nu sitter jag och väntar på att dom segga människorna ska bli klara någon gång! Men nu får ha en bra lördag sötnosar!


Första lovdagen

Utvilad skönt som f*n! har handlar 2 julklappar idag en till Barbie & En till syster, 6 dagra kvar, hela året har gått jätte fort tycker jag iallafall. Sitter hemma just nu och myser i mina nya klädder och väntar på sötnosen ska komma! Idag blir det chillkväll.

 


Pink-Please Don't Leave Me


Lov & next ikea

Dålig på att skirva, men har tröttnat eller tappat orken kanse man ska kalla det för. Men här kommer iallafall ett littet inlägg innan jag drar.

håller på att kolla runt efter en Amstaff, ska ju köpa hund har redan min systers hund men nu vill jag ha en egen, och om jag hittar en blir det min julklapp. Weeeii säger jag bara vad ja längtar.

Lov lov lov lov är det för mig idag SKÖNT!

Ska snar dra mig emot Becka sen möta syster & Barbie och vi ska till kungens kurva våran årliga rundtur med mass shopping & såklart ikea! Så ja ut i snön ska man!

Just GALET mkt snö har det ju kommit! Mysigt jag har klagat på att inte det har varit någon snö men nu är det ju massa så ska inte klaga.

Men nu ska ja fixa lite till sen ta pengarna och dra, hörs nog ikväll!


You

When you look me in the eyes i catch a glimpse of heaven,
i find my paradise when you look me in the eyes..


Imajin ft. the game - Can't forget


Grattis barndomsvän

Grattis på DIN dag sötnos

Älskar dig sunshine


Love me or hate me, you never gonna break me

En sak jag hatar är när folk snackar massa utan att ta reda på sanningen och fråga! Det är just en sak jag har blivit uppfostrad med och det är RESPEKT, att man ska respektera alla precis så som dom är. Visst jag hade underbara tider tillsammans med en person. Hur mkt folk än snackar så bryr jag mig inte för jag vet vad sanningen är eller inte efter som det såkallade kommer ifrån "mig". Men vet du vad jag tycker är roligast? Att det värkligen inte är sant, för våra såkallade "gemensamma" vänner jag umgås inte med NÅGON av dom och snackar knappt med dom. Och gör jag det så är det bara vanligt snack, inget annat. Så du får tro vad du vill i dont care. Du har ditt, jag har mitt och då kommer de förbli. Jag har inte ens lagt ner någon tid på dig sen sist vi jiddrade, men du gör så att jag gör det igen tyvär! Lev ditt underbara liv nu, så lever jag mitt men de tråkiga i det hela är att i grund och båtten är det en missuppfattning om allt ifrån bådas sidor. But who cares now? not me anyway :)


Sjuuuuk!

Kom hem halv 8 i morse, igår va jag i södertälje med Barbie. Va hemma hos Bassam  med 2 av hans kompisar och chillade, kollade på idol, dom spelade kort, chill drack och snackade en massa till kl 5 tror jag. Sen så rörde vi oss hem och ja de tog två och en halv timme men men. Vaknade kl 4. Men de va mysigt, bytte julklappar med. Ska lägga in bild sen på det.

Tog ju även sprutan igår emot influensan, så jag har blivit sjuk. Mår illa, huvudvärk,trött,fryser,feber kan det inte bli bättre? haha neeej. Så nu ska jag dra mig emot sängen så hörs vi kanse senare idag, ska försöka bli bra nu!






Godmorgon

Usssh vad jag hatar min väckarklocks signal på mobilden, så jävla irreterade! Uppe nu iallafall, håller på att småfixar mig medans jag äter en mandarin. Ska till praktiken kl 8 idag istället för 9 delsivs för att jag ska gå tidigare, men barnen har lucia tåg halv 9 tror jag de va lite gulligt:). Så ja måste dra nu..♥


Godnatt

Har suttit och tänkt ett tag nu, på kort tid är det jätte många som har sakt till mig att jag måste få professionell hjälp så att jag kan gå vidare ifrån allt som har hänt mig, men jag har inte velat/orkat. Har känt att mina vänner & familj finns för mig när jag behöver prata. Men nej även fast många finns dära så är det inte samma sak. Har bästemmt mig nu. Från och med nu ska jag tänka på mig själv och se till att jag kan ha de bäst, sen p ådet nya året ska jag leta efter den hjälpen som jag behöver, och den som jag känner att jag kan lita på och prata/få hjälp av. Men allting kommer med tiden, men allt ska blu underbart eller mycket är redan underbart. Men inte allt.

Så nu ska jag lyssna lite på musik sen ska jag faktist lägga mig i sänge, först plocka fram klädder. Hoppas ni får en bra kväll, hörs i morgon puss på rumpään

 


Falskhet

Livet är fullt med falskhet, det gäller bara att hitta den rätta vägen i livet


Jul känsla


Höll på att..

Har ju köpt en ny vinterjacka med, ska slänga upp bilder på allt nytt när tiden finns så ni får se, men det blev en PEAK iallafall :)


Charlie Wilson - Can't Live Without You


10 december

Kollade nyss klart på tv, varit på praktiken idag lite små jobbigt men inget som jag ska ta upp hära efter som man har tystnadsplikt :), men förbannad kan man ju säga att man blir på vissa ungar!

I morgon är det fredag skönt faktist, mycket som ska göras däremot..

* Till praktiken, kolla på barnens lucia tåg
* Tandläkaren
* Handla leggins + nått mer
* Hopaps på att bror`s present har kommit på poset & hämta de isåfall.
* Möta Barbie, (syster?) & emot Tälje =)


ja så ser min fredag ut än så länge men mycket kan hända i mitt liv :)


.

Varit dålig på att skriva, men har faktist fult upp med mitt liv och då tyvär blir det inte mkt skrivande eller knappt data. Ska sova nu, lovar er att svara på alla komentarer i morgon.
godnatt

 SNART ÄR DET JU JULLOV WWEEIII!


Är galet trött

Kom hem för en timme sen. Va med ina och åt lunch sen så har vi gjort massa saker va i Farsta och kollade lite julklappar, svårt som f*n att köpa en julklapp till min killkompis men hoppas att jag hittar nått tillslut. Sen träffade vi Hashim & hans kusin i axelsberg och vyta julklappar, satt och snackade lite. Sen träffade systeryster liten stund sen nu är jag hemma.

Ni ska få se bilder på min julklapp jag fick ifrån lillebror senare..

Bästellde nyss en tröja ifrån Topstreetwear



Nu ska jag lyssna lite på musik, maila till min mentor och chilla inne på facebook. Ingen skola i mogon ska nämligen göra en annan hemlig sak...;)

Utgång

Drar ut nu, hörs ikväll eller i morgon puss på er cutiiee`s


Tänk på dig själv

Vänner hit & vänner dit den ena är inte bättre än den andra.
Igenkligen ska men fokusera på sig själv,
och ha sina vänner som stöd i livet.
Och självklart att du ska finnas för dom.
Vissa gånger är det lätt att man missförstår
varadra och inte förstår vad man igenkligen menar,
 eller att man är dålig på att säga vad man
tycker och tänker rakt ut.
Ta vara på dom vännerna som du har,
som betyder någonting för dig.
För såna finns det inte många av,
dom som är ärliga även om det gör ont eller inte.
Dom som alltid finns vid ens sida dag som natt.
 Och som alltid lyssnar när du mår dåligt.
Har du en eller flera såna vänner va glad då.
Jag en få såna vänner,
och jag kommer inte att släppa taget om dom,
för mig betyder dom jätte mycket.
Låt aldrig någon annan komma in mellan
och att du lämmnar den ena för den andra
inte kan acceptera att
du har flera som du bryr dig om.
Utan försök att prata med alla,
på nått sätt går det att komma på en lösning.
En del av mina närmsta vänner är som min familj,
eller iallafall en del av mig och min familj
och jag skulle aldrig kunna svika dom,
utan istället finnas för dom dygnet runt!
Men tänk på dig själv först, låt ingen
annan bästemma över dig!

Söndag


Snart är jag klar ska bara hitta en tröja och fixa håret på nått sätt. Sen ska jag träffa Hashim och ge han hans julklapp efter som att den idioten åker snart igen..Sen ska jag ju på middag med lillesyster till Skogås så kommer inte blogga för en jag kommer hem ikväll om jag orkar annars blir det i morgon.


Back in black

Då va man svarthårig igen, skönt!


Resultat;


Jag är uppe tidigt

Vaknade kl 9 idag, tidigt för att vara mig! Sitter just nu och bara tar det lungt och äter en clementin:P. Idag ska jag färga hårtet, hinna köpa en julklapp till bror, träffa lillebror och sen ska jag på middag med min syster i skogås mycket som ska hinnas med! Så ja kanse inte kommer skriva så mkt idag. Hörs senare, Kärlek & Respekt

Årets låt 2009

Kollade på tv här om dagen och då pratade dom om årets låt, och årets låt blev tydligen Lady GaGa Poker Face och jag säger bara grattis till henne, själv är det en av mina favoritlåtar med henne.


Men min absoluta favorit med Lady Gaga är hennes nya låt Bad Romance den är
SÅÅÅ BRA!



Grattis till Lady Gaga


Utgång

Sitter hära hemma nu, ska snart dra hemifrån. Ikväll blir det faktist en lugnt kväll orkar inte göra något speciellt. Kanse träffa någon lite senare men ja får se hur det blir. Ska iallafall träffa M om en stund och chilla lite. Kanse träffa syrran senare får se. Hoppas att alla ni har en bra lördag ju, passa på och njut helgen är snart slut...


( Systeryster & Hashim ) kärlek till er!

Rihanna - Te Amo


5 december

Sorry att jag inte skrev nått när jag kom hem men det blev sent, tror jag va hemma halv 4 somnade direkt då! Vaknade runt halv 1 idag skönt att få sova ut, ska in till stan lite senare och fixa en grej. Men nu ska jag bara chilla vid datan lite och ta det lungt, kalt som f*n.

Juste, bror kom hem igår välkomen hem cutiie.




Utgång

Orkar inte sitta hemma hela kvällen, har galet ont men jag går ut ändå. Ska möta systeryster sen tror jag att vi ska upp till becka men vi får se vad som händer. Puss på er och hoppas ni får en bra Fredag

Här e mina nya skor som köptes idag :)


Din hjälp

Behöver julklapps tips nu, sitter och tänkt och tänker men kommer inte på vad jag ska köpa till alla
har ni några bra tips ?:)


Julkalendern va bättre förr!

Julkalenderna har ju börjat för alla som nu vill kolla på det. Men jag tycker bara för vargie år som går så blir det bara sämre och sämre att titta på. När jag va lite för ungefär 10 år sen då var det riktigt bra att titta på, men nu allting ska bara handla om rymdhjälptar och uppfinnare och massa skit!

Tycker inte ni den va bättre förr ?


Ont

Hemma nu, har jätte ont så ingen lust att sitta vid datan! Fick ett par skor efter av mamma. Men skriver emra senare


Jag är så duktig

Aa ni ser rubriken, trode jag skulle vara hos tandläkaren halv 11 sen så ska ja gå hemifrån så frågar mamma vart jag ska så tidigt, ja då har jag tid halv 12 istället. Så dum är jag, men NU ska jag iallafall iväg så hörs vi senare bejbs!


( bild lånad ifrån googel )

Godmorgon

Sitter hära nu e stressad ska iväg itll tandläkaren snart, förrsov mig skulle till ett annat ställe med barbie men så blev det inte, kom inte upp i morrse. Men nu ere fredag skönt om ni frågar mig iallafall! Svarar på komentarerna när jag kommer hem. ♥


VAD ANVÄNDER DU FÖR JACKA ?

En hemma dag, har pluggat lite sovit och kollat på tv. Nu vill jag bli av med febern och huvudvärken! Hoppas det går fort nu, snart är det ju helg igen. Idag har jag även skickat efter två nya jackor en skinjacka och en höst/vår jacka, och lite julklappar men talar såklart inte om vad det är! Håller även på att kollar runt efter en ny vinterjacka, är trött på min gammla. Men jag kan inte bästemma mig vad jag ska köpa för någon ? svårt ju!

Canada goose? Peak ? North face?


VAD ANVÄNDER DU FÖR JACKA ?


Sov gott bebe´s

Orkar inte blogga mera nu, ska lägga mig i sängen och kolla på film. Måste bara lägga upp den hära videon, va ute och träffade paula & cattri i helgen med anna och dom sa att vi skulle gå hem och söka på youtube efter den hära låten. Våran kompis Freja är nämligen med i videon :P...
hahhahahhahhahahaha
GODNATT



Grattis till min barndomsvän

Grattis till min underbara Christina som fyller år idag!
älskar dig!


Rihanna - Russian roulette


Fasnat för den hära låten


1 december

Jag feber och är sjukt trött, men men ingen skola idag, träffade Barbie en stund sen åkte iväg med mamma och fixade lite saker. Sen nyss satte jag upp belysningen på balkongen och nu sitter jag och tänker på vad man ska köpa i julklapp till sina nära och kära ? svårt faktist, medans många redan har köpt och är klara så har inte ens jag börjat!

idag är det ju 1 December bara 24 dagar kvar till julafton ?!?! WOW säger jag bara tiden SPRINGER iväg..


RSS 2.0