Jessica tycker till !

Skulle igenkligen skriva om en helt annan sak, men känner att de hära är lite roligt att skriva om just nu. Rånet som hände mor G4s i Onsdags morrse!

Ja vad ska man säga ingeklingen har kollat på nyheterna, läst tidningarna och efterlyst såklart! Och ja jag tycker att polisen ska vara inställda på att kunna ta/aggera i vad som än kan hände här i Svergie. Men tydligen inte för dom hära rånarna låg steget före och dom lyckades genomföra det dom hade planerat medans polisn stog och tittade på. Även fast dom visste om att någonting stort kommer hämta mot dom snart det visst dom faktist om och dom va förberedda på att någonting skulle hända. Men tydlingen inte i Onsdags. Dom lyckades och de e lite skm at polisen att inte göra någonting men samtidigt tror jag själv inte att dom rånarna inte finns kvar hära i Svergie och har dom planerat att utföra rånet utan problem så tror jag nog att dom ligger flera steg förre vad dom ska göra efter också...Så aa lycka till att få tag i dom :)

Upp till 7 000 000 kronor.
Så mycket utlovar bevakningsföretaget G4S i belöning för information som leder till gripande, åtal eller återförande av pengarna från rånet.





Lämmna din åsikt,tanke eller liknande ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0